Super sommermorgen


The Kicker på folden i morges – mobilfoto

Det har været en da de der dejlige dage, man bare elsker. Stille og fredelig med masser af hygge både med de to- og firbenede. Vejret har været lidt svingende, blæst, sol og overskyet, men er endt på pænt, men blæsende. Selvom vi har hygget, har jeg faktisk været ret effektiv og vitterligen nået meget, og det er en god fornemmelse, når man føler man er til gavn og hjælp. Hele 4 heste har jeg haft i hænderne i dag og pudset og nusset, udover alt resten. Dejligt.

Egentlig havde jeg tænkt, jeg ville tage hjem, hente kameraet og så køre en tur, men jeg har så meget at ordne herhjemme, helt bortset fra, jeg faktisk er mast nu. Jeg var trods alt oppe klokken 6, og har været igang lige siden mere eller mindre. Det lyder ikke af meget måske, men for mig betyder det, at jeg er færdig nu. Jeg vil prøve at få lavet lidt her, men jeg tvivler på det bliver til meget.

Først for, skal jeg dog have et bad, så må vi se.

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.