Den totale overflod


Ridehuset på York, hvor Åringsauktionen før blev holdt. I år flyttes den til Sverige for en fælles auktion istedet


Susie og Lene på vej op i den fjerne ende, hvor vi skulle hilse på Tigress Eleven


York Stutteri set fra bagsiden


Vand må der til sådan en varm dag – også når man er hest


En af tre hingste på York – Academy Award (IRE)

Vi har længe talt om, at vi skulle på denne her tur. Op og se føl i mængder. Det kom vi så i dag og der var føl, hestebremser, sol, hingste, følhopper, grønne marker og godt selskab i overflod. Det meste således positivt, men hestene led godt nok meget under, at det varme vejr har produceret nogle hestebremser på størrelse med små bombefly.

Vi havde en dejlig tur, som I får mere om, men lige nu er jeg simpelthen træt i overflod, så jeg vil trække mig tilbage, og vende tilbage med mere om turen op nordpå. Nyd det gode vejr og jeres weekend!

7 thoughts on “Den totale overflod

  1. Pingback: I hestenes tegn | deborah.dk

    • Tusind tak, jeg nød turen, men det var meget meget varmt og det er det så iøvrigt igen i dag! En cykeltur er heller ikke dårligt, det har jeg så også fået i dag oveni.

  2. Hvor er du heldig, du kan tage sådan et skønt sted hen! Jeg mener “almindelige dødelige” kan vel ikke bare troppe op?

    • Ja, jeg følte mig også heldig. Jeg ved ikke, hvordan de har det med besøg af fremmede som sådan. Men nej man tropper ihvertfald ikke bare op. Men det kan være, vi kan tage derop sammen en dag.

Der er lukket for kommentarer.