Hospitalsbesøg og helt færdig


Fra turen til Nivaagaards Park 1. juni

Jeg fik brev om, at der var en tid til mig, så jeg kunne få en gratis mammografi. Det får man, når man er fyldt 50. De tænkte vel, de lige skulle nå det inden jeg har fødselsdag igen. Det gjorde de så. Jeg har ingen forventning om, at der er noget galt, men jeg synes, man skal tage imod tilbuddet. Det gjorde jeg så.

Tog tidligt af sted, så der var tid til at “fare vild”. Det gjorde jeg så ikke, hvilket betød, at jeg var der 11.10 og egentlig havde jeg først tid 11.30, men jeg kom til med det samme, så jeg var ude igen, 20 minutter over. Ubehageligt var det, men nu er det gjort.

På vejen hjem kørte jeg forbi stalden, og sagde hej til to-og firbenede venner. Modstræbende forlod jeg dem. Dels var jeg ikke klædt til det, og dels havde jeg planer om, at jeg skulle hjem og fortsætte mine projekter. Med mit helbred, må man som før nævnt indimellem lave en plan B. Det blev jeg nødt til i dag. Mit hoved var helt tosset (det kan komme ud af det blå) og jeg faldt i søvn i stolen helt smadret. Og det er jeg så stadig, så nu må jeg give den endnu mere skalle i morgen.

Iøvrigt læste jeg et rigtig godt indlæg hos ovre hos Heidi om, forventninger hos andre, og om hvor svært det er for andre at forstå, hvordan det er, at have sådan et uforudsigeligt helbred og om at virke og ikke virke syg. Og om, at vi måske skal tale mere om det, så omverdenen forstår bedre. For mig er det i høj grad mine egne forventninger, der spænder ben, omend jeg er blevet bedre til at sige “okay i dag er sådan en dag”, og der er dage, hvor jeg vitterligen ikke kan andet end bare lægge mig ned, som i dag. So be it.

Nu skal jeg prøve at slæbe mig ud og få noget aftensmad.

6 thoughts on “Hospitalsbesøg og helt færdig

  1. Du har ret i, at vi andre sommetider ikke forstår, hvorfor dit helbred tilsyneladende er lidt skrøbeligt. Men læg endelig IKKE noget fordømmende i det. Tværtimod er vore sporadiske bemærkninger blot hjælpeløse, men velmenende forsøg på at “løse gåden”. Det håber jeg, du er klar over.

    • Absolut, og det var bestemt heller ikke møntet på nogen, der som sådan kender mig. Alle mine venner, er opstøttende og så forstående som jeg overhovedet kan forvente det. Det var mere en generel betragtning. Jeg kan ikke klage over folk i min umiddelbare nærhed, som ikke kunne være sødere eller mere forstående og støttende. Det var mere en konstatering af også folks opfattelse af syge generelt end bare lige mig.

Der er lukket for kommentarer.