God weekend

Jeg fik intet ordnet i går. Hovedet var helt åndssvagt, så jeg sov og hvilede. Der var ikke andet at gøre. Jeg håbede på bedring idag, og det fik jeg og var meget flittig, indtil jeg kom i tanke om, at jeg skulle ringe til min veninde i Holland. Ikke ofte vi taler sammen på telefon. Normalt ville vi gøre over Skype, men hendes var i uorden. Tidligere på året var det min. Så vi brugte undtagelsesvis telefonen i dag og ringede på skift.

At sige, vi kan tale “solen sort”, er vist ikke at overdrive – vi talte i 3 timer!! Alt for længe for mit hoved, men det har taget det bedre end ventet. Det føltes slet ikke så længe, men det er vel kun et tegn på, at vi taler godt sammen. Vi er internetvenner, og har aldrig mødt hinanden i det virkelige liv. Det har vi tilgode – noget jeg glæder mig meget til at gøre på et tidspunkt indenfor overskuelig fremtid.

Det er 2. udlandsopkald på en uge, tidligere på ugen, var det min veninde i England, som jeg heller ikke taler med sådan dagligt. Dejligt med skønne veninder, og en tøsesludder!

Lidt nåede jeg dog, og i morgen går det løs igen, indtil jeg mødes med veninder sent på dagen og spiser og drikker lidt og ser løb. Vi har op til flere heste i det store udland (dennegang Täby, Stockholm), hvor du måske husker, jeg også var oppe på et tidspunkt.

Nu vil jeg slappe af og lad op til at være flittig i morgen. Rigtig god weekend til jer.