En lidt lang dag med travlhedEly fotograferet tilbage i 2010, men han ser stadig sådan ud

Det har været en lang dag, til trods for, at jeg faktisk kom sent i stalden til morgen. Jeg har “løbet” rundt som “en flue i en flaske” lige siden. Heste på fold, gåtur med The Kicker, Susie og Lariyda, heste ind fra fold, heste der skulle have brusebad, Simbad striglet og ordnet fødder, og mere hest på fold og kolde afvaskninger. Derudover to heste underholdt udenfor, mens deres boks blev muget, så kom ikke her.

Dagen sluttede med en lille ekstraopgave, fordi en kær hesteveninde kom lidt til skade. Så jeg hjalp hende med at få hendes araber ud. Han er bare så dejlig, så det gjorde jeg gerne og så kørte jeg den skadede “kriger” hjem bagefter. Bare rart at have noget at køre efter, omend det ikke behøver være skader, der forårsager, og så fik jeg handlet i Aldi samtidig.

Men nu er jeg dælme også most/mast og vil få mig et bad og slappe helt af.

4 thoughts on “En lidt lang dag med travlhed

    • Det er altid dejligt, at være sammen med hestene. Har gjort det siden jeg var en lille pige, og kan ikke undvære 🙂 – Dejligt du deler entusiasmen og du skal være velkommen her igen både til mere heste og meget mere.

    • Ja, det var det! Måske også derfor, jeg var ekstra træt bagefter. Og så har jeg endda også været på farten i dag. Men det får I mere om i morgen.

Der er lukket for kommentarer.