Smukke SigSag


Med Rikke, som ejer ham, og Simone der hjælper med at passe ham

Jeg havde lovet Rikke (ejer af Sikorsky, som han egentlig hedder), at tage nogle fotos af ham. Det havde vi så aftalt, skulle være i dag. Og her er lidt af de fotos, jeg fik taget af SigSag, som vi kalder ham.

Først tog han er gigantisk spurt rundt på den meget lille fold. Det gav basis for nogle gigantiske opbremsninger, ikke mindst fordi Sikorsky ikke er nogen lille hest og han havde altså knald på. Desværre betød det også, at han fik en sko i skred, så efter endt fotosession måtte smeden hasteindkaldes. Han skal starte væddeløb i morgen, så håber han har lige så meget krudt i r**en der.

Udover fotosession var der alt det sædvanlige, brusebade til hestene, folk op på hesten, og ikke mindst gåtur med Kicker og Lariyda også.

Jeg har været i bad, fået masser at drikke og lidt at spise og nu står der afslapning på programmet, for jeg er godt nok træt. Det var jeg allerede i går. Jeg var ovre med nogle fotos til en veninde, og ude og gå hundetur på banen – dejligt! God weekend til jer – som det nok kan forstås, skal jeg til løb i morgen så nu må der slappes af.

1 thought on “Smukke SigSag

  1. Pingback: Fra slut til start | deborah.dk

Der er lukket for kommentarer.