Dag 1 & 2 aftensmad: Karrykålgryde


Det er ikke den mest fotogene ret i denne verden, men den smager altså dejligt

Her kan I så se den, Slankekålgryden som jeg har døbt den. Smager rigtig godt – opskriften er som sagt imspireret af Klidfasters.

Jeg brugte så bare spidskål, soyaflager (istedet for Soy4you, som jeg også har haft prøvet og det er et fint produkt) og almindelig karry. Den almindelige karry ikke fordi jeg ikke har noget “mere spændende”, men jeg kan faktisk godt lide den helt almindelige færdigblandede. Vil du noget mere eksotisk, kaster du dig ud i det. Det vigtige her er jo kalorieantallet (250) og min version synes jeg smagte fint.

En klat vegansk yoghurt ovenpå, eventuelt smagt til med noget spændende, havde været fint, men som bekendt, købte jeg forkert.

4 thoughts on “Dag 1 & 2 aftensmad: Karrykålgryde

  1. Ikke til ære for os besøgende, men for dine egne øjne to, da ville finthakket persille drysset med gavmild hånd pynte gevaldigt 😀

    • Det har du ganske ret i! Så langt tænkte jeg ikke lige der, men det gør jeg næste gang, takket være dig 🙂 Tak!

Der er lukket for kommentarer.