Le grand finale!


Sådan så der ud ved søerne, da vi vendte næsen mod Nørreport St. i dag. Det var spejlingen i vandet, der fangede mig og det er nøjatigt som jeg tog det. Synes det er en fin finale på to dage, der har bragt mange dejlige oplevelser, men også et hoved, der er lige ved at eksplodere. Der venter mere i godteposen, men først skal jeg hvile ud og opleve mere, og sålænge må I altså vente. Men synes lige, I skulle se dette.

Håber I nyder de sidste sommerdage og piner alt ud af dem også – det har jeg ihvertfald tænkt mig! I morgen skal jeg til lægen til et lille follow op. Men som ventet har mit blodtryk det fint og der var intet mistænkeligt i min mamografi. I morgen skal han så tage lidt blodprøver, men det er jo en smal sag. Så jeg vil ønske god weekend på forhånd, for med lørdagens program in mente, skal jeg hvile så meget som muligt i morgen.

10 thoughts on “Le grand finale!

  1. Pingback: Maden – Blågårdsgade | deborah.dk

  2. Pingback: Skuffende sandskulpturer | deborah.dk

    • Nu er det jo heldigvis hverken Rasmine eller jeg, der bestemmer 🙂 Jeg synes nu temperaturen er som nu, er det dejligt med lidt sol og varme. Også rigtig god weekend til dig – uanset vejret!

  3. Utroligt flot! Tak for synet! – Sidste sommerdage? Jeg har ellers lige læst, at varmen kommer igen, så det skulle blive en god sensommer 🙂

    • Tusind tak, og selv tak! Nej Rasmine, det ved jeg så heller ikke, om det er, men potentielt. Om ikke andet, er det de sidste uger ihvertfald inden det bliver rigtig køligt, og man ved jo aldrig.

Der er lukket for kommentarer.