Tour de Lolland


Sådan så der ud, da jeg landede på Nordfalster, lige før besøg hos min veninde der


Karin ude i solen – dejligt at se hende


Hvad der kunne have været et drømmehus førhen, ihvertfald beliggenheden


Ved vandet i Stubbekøbing


Gågaden i Nykøbing Falster – på vej til min anden veninde, som det også var skønt at se


Min søde ven Karl, som det var så skønt at se

Tirsdag fik jeg en indskydelse. Jeg ville ned og besøge min gamle ven og tidligere nabo, som altid har været så utrolig sød ved mig. Normalt kører jeg ikke så langt, og jeg havde en ide om, at det nok var en god ide, men nu har jeg “truet” med så ofte, at jeg ville komme og besøge ham, og det er ikke blevet til noget. Karl, som han hedder er en ældre herre på 92, så nu synes jeg altså det skulle være.

Det stod hurtigt klart, at det ikke var nogen god ide, at køre så langt, men nu var jeg på vej, så nu skulle missionen fuldføres. Jeg stoppede hos min veninde på Falster også, og hun blev meget overrasket og glad for at se mig. Det var af mange årsager (ikke mindst, at jeg skulle videre også) et kort visit. Så kørte jeg videre til Nykøbing, hvor jeg så min anden venindes butik og lige sagde hej, og så videre sydover til Karl. Jeg stoppede på vejen, og købte ham en blomst.

Det var super og se ham, og han var også rigtig, rigtig glad for besøg, så den vej rundt rigtig dejligt. Men mit hoved var simpelthen helt stået af og hjemturen blev noget af et helvede. Lesson learned, jeg kører bare ikke så langt, så kort er det. Men det var rigtig skønt at se Karl igen.

Jeg kunne sagtens have brugt mere tid på Lolland, men jeg skulle tilbage med bilen. Næsten gang bliver jeg længere så jeg får besøgt flere venner dernede og nydt det dejlige sted, noget mere. Du kan se resten af fotos her.

0

5 thoughts on “Tour de Lolland

 1. Pingback: Lørdagsløjer | deborah.dk

 2. Køreturen er én ting, men når du lægger flere besøg ind i sådan et presset skema, forstår jeg godt, at du “kørte træt”. Frihed er gerne mægtig fint, men…
  Næste gang må du låne bilen et par dage og lave aftaler forud, så at du kan få en overnatning hos en af vennerne; dermed gives helt anderledes kvalitetstid, og det for Jer alle 😀

  *** Service disabled. Check account status. Request number 92ff5e85f2472a2b6cc4e7cb779bcbbe. Automoderator cleantalk.org. ***

  0
  • Det har du ganske ret i, og det er jo igen et udslag af, at jeg så gerne vil (mere end jeg kan). En overnatning kan sagtens arrangeres, men nu skulle jeg så tilbage med bilen desværre. Som sagt ovenfor, så laver jeg en tur mere, og planlægger bedre. Man kan betale for dyrt for den der frihed 😉

   0
 3. jeg siger da også STOR tak fordi du lige kom et smut her. En anden gang vil jeg bare sætte pris på at vide det, så vi kunne have lidt mere tid sammen. Jeg havde min dag helt fyldt fra start. Men som sagt, lidt var bedre end ingenting, og rigtig dejligt at se dig.

  Forøvrigt, rigtig smukke høst anemoner…………

  0
  • Det var da så lidt. Og nu var det altså en rimelig spontan beslutning (dagen før), hvorfor det var svært at planlægge bedre, og jeg var sådan set også i tvivl, om jeg skulle køre forbi. Ikke fordi, jeg ikke ville se dig selvfølgelig, men fordi jeg var bange for, at det blev rigeligt. Vi planlægger bedre næste gang.

   0

Der er lukket for kommentarer.