Overload


Fra den dejlige tur til Göteborg

Puha, jeg kan ikke følge med. Hverken her eller i det hele taget. Der er stadig ting, der skal gøres her, og der er hele tiden noget ude i verden, der også kræver opmærksomhed.

I morgen skal jeg på heldagstur med Gentofte Kulturforening – efterårstur til Gisselfeld og Knuthenlund, hvorfor jeg skal i seng lige straks, lørdag formentlig ingenting og dog – prøve at lave lidt her, selvom jeg gerne ville til Vegetardag:

Dansk Vegetardag
Lørdag den 31. august
Kl 10:00-15:00
Højbro Plads – Indre by – Kbh.

Men jeg skal også kende min begrænsning, og med Damernes Dag på Galopbanen om søndagen også, må noget skæres fra. Men vi må se, hvordan jeg har det lørdag.

Bloggene er nedprioriteret helt p.t., for jeg skal fokusere på projekter her, og hvile indimellem “livet”!! Kan I have en rigtig god weekend, hvis jeg ikke får skrevet mere inden (det regner jeg ikke med, hvorfor en hilsen nu).

0

5 thoughts on “Overload

 1. Jeps, og i butikken er der et stort vindue, hvorfra du kan følge malkningen, men det er duftfrit område. Udenfor (på P-plads-siden) er en dør ind til malkerummet, og på rigtig varme dage åbnes den øverste del af døren, hvilket får nyfigne personager til at stikke hovedet ind for at kikke nærmere, ja måske tilmed fotografere. Man skal være vant til hørmen eller være så forkølet, at der ikke er nogen lugtesans tilbage 😉

  0
 2. Jeg kan godt lide såvel gede- som fåreoste, men at stikke hovedet ind i malkerummet, når gederne står for tur, ja så er jeg hende, der meget hurtigt er smuttet *LOL*

  0
 3. Jeg har været meget træt de seneste uger, så bare at læse om alle dine gøremål får øjnene mine to til at flimre. Forhåbentlig giver fredagen dig så gode oplevelser, at dine øjne er vidtåbne 😀
  nb. En skam at du ikke spiser ost, for Knuthenlund har flere spændende!

  0
  • Tak skal du have Anjoe. Det var en dejlig tur, men jeg er smadret i dag, ganske som ventet 🙂 Det havde ikke hjulpet mig, at spise ost, for det er kun gede- og fåreost, og bare lugten er nok til, at jeg er hende, der er smuttet 🙂

   0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.