Der breder sig en duft

Som skrevet på Facebook, så bredte der sig en duft her til aften. Indisk var på menuen. Det er let mad at lave, og det smager så engelen synger. Det eneste det kræver er, at du har nogle krydderier i huset. De kan heldigvis holde sig længe, har du dem i en tætsluttende beholder til formålet.

Kanel, kardemomme, spidskommen, chili og meget mere – det giver dejlige smage og ikke mindst dufte, når det blandes med løg, aubergine m.m. Prøv de dejlige indiske opskrifter, jeg fik her til aften. Du bliver ikke ked af det og jeg lover mæt.

Dal (Musoor Dal) med stegte ris
og
Baingan Bharta (Aubergine med løg og tomat)

Du kan finde flere dejlige opskrifter her bl.a..

1 thought on “Der breder sig en duft

  1. Pingback: 140814 – Fødselsdag | deborah.dk

Der er lukket for kommentarer.