Årets sødeste

Her er brudeparret så. Og ja jeg har fået lov at bringe fotos. Selvsagt er der mange flere, men det er til brudeparret og gæster. Men jeg synes, I skulle se, hvad må være årets sødeste af slagsen. Godt nok er jeg forudindtaget, men jeg tror også de fleste andre ville have svært ved at finde nogen sødere.

0

4 thoughts on “Årets sødeste

  1. Smukke er de – og glade at se på. Det slog mig i løbet af dagen, at det var en rigtig fin dag at blive gift på. En smuk sensommerdag, som vidst ikke fås ret meget bedre.

    0
    • Tak Susanne! De er rigtig søde begge to, og det var helt perfekt bryllupsvejr og helt vidunderligt. Det er jo ellers noget af et gamble på den her årstid, men vi har generelt været superheldige med vejret længe. Det klager vi ikke over 🙂

      0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.