Weekend-sæt-igang-musik

Hvad enten du skal rydde op eller gøre rent, er denne sang genial. Man kan ikke andet end spurte rundt med støvsuger, gulvskrubbe eller skuresvamp eller bare i det hele taget. Den er kun til at blive i godt humør af.

Jeg glemmer aldrig, da jeg hørte den for første gang, da jeg var til koncert med dem i 2007. Siden har jeg været en stor, stor Rolling Stones fan og er så glad for min kære veninde tog mig med til den koncert og superglad for dejlige CD’er og en DVD, jeg har med dem, så jeg til enhver tid kan genoplive den skønne koncert.

Optagelsen her er fra 2006, og er altså kun et år før, de var her. God rengøring m.m.

2 thoughts on “Weekend-sæt-igang-musik

  1. Personligt er jeg alt væsentligst til de numre, The Rolling Stones diskede op med på gruppens tidligste LP’er samt singler, men godt for dig at få rette musikalske opbakning, når rengøring kræves 😀

    • Jamen jeg kan skam også godt lide det tidlige. Intet om det, men nu blev jeg jo introduceret til dem ret sent, så der er meget, jeg slet ikke kender endnu, men et dobbelt album med mange af de gamle hjælper på det. Det er bare et bud på rengøringsmusik, men det var nu ikke fordi jeg har gjort vildt rent. Her ligner et bombenedslag lige nu, så det kan vente med det 🙂

Der er lukket for kommentarer.