Når man må nøjes

Jeg ville hellere så mange andre ting, end tulle rundt her og være ikke frisk. Ikke dødsyg på nogen måde, bare ikke frisk overhovedet. Som så ofte bliver det hverken bedre eller dårligere, det trækker bare i langdrag. Og det eneste jeg kan kan, er at vente på, at det går over. Det gør jeg så.

En af de ting, jeg hellere ville var at have været ud og fange nogen efterårsfarver. Det kom jeg så i tanke om, at det kunne jeg sådan set godt gøre i lille skala fra altanen. Så det gjorde jeg så. Det smagte da lidt af fugl.

Meget værre er det med de fir- og tobenede venner i stalden og de gode gåture, som jeg savner meget. Men de venter da heldigvis som ofte før tålmodigt på mig og mit skøre helbred. Tak for det!

Nu jeg alligevel er her og tuller rundt, så får jeg jo indimellem faldet over noget på nettet. Jeg er igen blevet mere opmærksom på at gemme det, så jeg kan dele det med jer. Så her kommer lidt om det:

Forleden skrev jeg om hele situationen omkring Ordrup St., som jeg intet fatter af. Nu kan vi så føje endnu en historie på listen over ting, jeg bare ikke fatter. Historien om tyvekoster, som beviseligt befinder sig i Sandholmlejren, men som Politiet ikke må hente! Det er altså kun i Danmark den slags kan foregå og lige på det punkt synes jeg bestemt ikke, det er godt at skille sig ud.

Ligeledes er hetsen mod syge og forsvarsløse mennesker også snart ude på et overdrev, hvor vi er mange, der ikke har kunnet følge med længe. Hvad ligner det?

Klik nedenfor for at læse mere:


På mange punkter, er jeg selvfølgelig glad for, at kvinder kan vælge selv, om de vil arbejde eller gå hjemm etc. Men at tro, at mænd og kvinder ikke er forskellige, og gå helt i selvsving, fordi man tillader sig at gøre opmærksom på den forskel, det synes jeg så, er helt hen i hampen.

Jeg har før været inde på, at hår som mit, er noget helt andet end almindeligt typisk dansk hår. I USA har det og er stadig, været meget almindeligt at bruge kunsigt hår eller at glatte kruset hår med kemikalier i en grad, så der kunne starte et mindre kemisk værk i Køge på det. Nu går det ihvertfald mange steder den modsatte vej (som det gør i hårmoden generelt), at farvning og den slags er knap så in, som det har været. Denne side hylder det naturlige (afro) hår. Her er et indlæg om, hvad man skal huske, hvis man skal ud og rejse – noget jeg ikke skal lige nu, men stadig! Der er mange gode tips og tricks.

Ikke overraskende, finder forskerne ud af mere og mere om vores firbenede venner, og kan nu afsløre, at hunde har følelser tæt på vores (på engelsk). Noget der formentlig ikke overrasker de af mine læsere, der selv har eller har haft hund. Mig overraskede det ihvertfald ikke.

Desværre overraskede denne . Det er i den grad beskæmmende, at folk ikke får lov at komme herfra, som de gerne ville. Personligt ville jeg også hellere skydes end ende mine dage på et plejehjem.

Menneskesindets kringlede veje og til tider psykodeliske vildfarelser, holder aldrig op med at facinere. Forleden så jeg som oftest Dr. Phil, og den her histore var emnet. Kort fortalt var det “gerningsmanden”, der var i studiet, og han har online forgivet at være en pige, som fik en langvarrig “affære” med en kendt amerikansk fodboldspiller. Hvad der siden sker, er næsten ikke til at begribe. Hun bilder ham ind, hun er dødelig syg og senere får han så besked om, at hun er død. Det viser sig så senere, at hun var en fiktiv person opfundet af vores gerningsmand. Ja man tror, det er løgn, men nej!

Jeg bliver ved at falde over de mest fantastiske veganske blogs. Selvom man ikke er veganer, kan man sagtens spise vegeansk/vegetarisk et par gange om ugen eller mere, hvis man lyster det, og de her blogs kan ikke andet end inspirere, hvis man ønsker mere grønt på menuen. Senest har jeg lige i dette skrivende øjeblik fundet The Lotus and The Artichoke bloggen er som kogebogen både på tysk og engelsk, men der er masser af super opskrifter på bloggen. Denne er så udsædvanlig fordi det er en mandlig blogger. Dem har vi ikke så mange af, som man kunne ønske sig. Ikke nok med det, han er en amerikaner i Berlin. Det er jo af åbenlyse årsager interessant for undertegnede.

Her er endnu en, der handler om kager. Jamen spiser man kage, når man er veganer – ja det gør man bestemt se selv her hos Vegan Cookies og så er der Cookie and Kate, hvor Kate laver vegetarisk mad med sin hund Cookie.

For lige at slutte af, så fandt jeg denne film forleden, som jeg skal have set, her når jeg engang kommer på plads igen. Og bagefter kan jeg passende lytte bogen. Jep, rækkefølgen er vigtig. Den foregår det år jeg blev født, og har Colin Firth i hovedrollen – det må blive interessant.

Og så kan jeg passende fejre min færdiggørelse (når jeg når så langt) med en middag på den her restaurant.

2 thoughts on “Når man må nøjes

 1. Kære Helle, tusind tak for de pæne ord. Dejligt du har glæde af mine fotos og indlæg. Selvom man hovedsageligt skriver for sig selv, er det jo skønt med feed-back og vide, man gør noget for andre. Tak for gode ønsker, jeg er stadig dårlig 🙁

 2. Kæreste Deborah

  Sikke nogle smukke billeder du har taget som sædvanlig, du er en virkelig god fotograf synes jeg, ville ønske jeg havde den evne…. men det har jeg ikke så jeg nyder dine smukke billeder i stedet for.

  Endnu engang har du givet mig en ide om en film jeg kunne tænke mig at se, og det lyder spændende så den er ført på ønskelisten over “må have film”…

  Jeg har ellers fået købt en del af de film jeg ønsker mig sådan lidt over langs og ved hjælp af lidt gode gaver fra venner/familie… bla har jeg nu hele Downtown Abbey sæson 1,2,3 plus de løse film som julen og Highland, så fik jeg sæson 1 af serien om Merlin og sæson 1,2 af White Collar… Ved de 2 første serier smuttede mine tanker til dig ven.. og vores passion for gamle engelske film/serier og til vore dejlige unge ven Merlin…

  Så du smuttede ind i mine tanker med en kærlig hilsen følte jeg. Og den sender jeg nu retur til dig søde ven og ønsket om en god bedring til dig….

  Kh
  Helle

Der er lukket for kommentarer.