Som for lige…..


Tydeligt, dette var de sidste helt grønne farver den 25. september

at cementere, at jeg ikke skal tro, jeg er noget, giver min krop mig tydelige tegn på, at den ikke er færdig med at lave ravage. Cementi består af en stor bums i panden – “Great”! Det foredrag jeg skulle til i morgen kan jeg vist skyde en pil efter, ligesom jeg efterhånden ser sorte skyer over min næstsidste løbsdag lørdag, men lad os nu se – nu går jeg ind og ligger helt stille, og nu hører I ikke mere før jeg er rask. S**t altså!

0

2 thoughts on “Som for lige…..

    • Heldigvis er den så også svundet gevaldigt ved hjælp af en god creme, men den er desværre også det mindste af mine problemer. Tak for gode ønsker – jeg håber altså også, jeg snart er frisk igen.

      0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.