Smerter og genetablering af en slags orden


Set fra den store stol mod soveværelsesdøren


Langs den etablerede gangsti, samme retning


Mod spisebord og udgang til mellemgang, køkken og badeværelse


Det eneste sted, der nu hersker en form for orden – soveværelsesvindue med skrivebordet foran


Et lidt mere ryddet spisebord set og kig mod altandøren

De seneste dage har været noget lort for nu at sige det på dansk. Ikke fordi mit hus ligner noget, hvor der er sprunget en bombe (næsten), men fordi min arm gør ondt, ondt, ondt. Jeg har dårligt kunne være nogen steder for smerter. Så tog jeg smertestillende, og kan så vælge at blive dårlig af det i stedet.

Dog var det en fornøjelse at glæde sig over, hvor fint der blev i nu soveværelset, som nu også er malet færdig. Nu forestår så “kun” at komme på plads. Noget jeg i den grad glæder mig til er tilendebragt. Hvad mangler du? Hvad mangler jeg ikke, er vist næsten lettere. Som det ses på fotos, så er stuen noget nær det, der er værst lige nu. Rigtig mange ting skal stadig enten i kælderen eller til Svalerne, hvor jeg i denne uge har været ude med to vognfulde, og jeg kommer til at køre mindst en tur mere. Reolerne, som jeg har besluttet skal i kælderen står på den lange led i stuen og fylder ret så meget, ligesom de boghylder jeg havde (matchende) i soveværeset også gør, bare på højkant. Dertil kommer at alle bøger (der skal blive, ligesom dem der mangler at blive bortskaffet) stå på gulv og alle tilgængelige overflader ligesom Videoer, DVD’er og CD’er som også skal på plads.

Det hele er lidt uoverskueligt, men det bliver godt til sidst, er jeg overbevist om. Jeg skal også have bestilt elpejsen og der skal hænges gardiner op, og hentes gardinstangsbeslag i Taastrup (IKEA). Så kede mig gør jeg ikke. Oveni alt det her, så har jeg bare så ondt i den skulder/arm, at jeg er ved at blive bims, oveni at det snurrer helt ud i mine fingre. Noget må der ske, for det kan ikke blive ved sådan. For nu har jeg fået sat på plads i soveværelset og her er så fint, omend der mangler alle ting i skabe etc. så er de store rammer dog på plads og jeg er online.

Det er skønt at få ryddet op/ud og her trængte vitterligen til at blive malet, og det er blevet superfint. Det prøver jeg at holde fast i, mens jeg har pisseondt for nu at sige det på godt dansk. Som vanligt har jeg masser at fortælle og skrive om iøvrigt, men det hele er på hold, for som sagt før, armen kan bestemt ikke lide at være her på computeren. Until later – pas på jer!

4 thoughts on “Smerter og genetablering af en slags orden

 1. Super godt gået trods smerter. Jeg ved hvordan du har det…………..
  Men skønt-skønt at få malet og ordnet soveværelset. Nyd det………..

  • Tusind tak Karin, prøven bliver de næste dag, hvor jeg helst skal være så færdig som muligt til sofaen kommer. Håber jeg vågner med ny energi i morgen, så jeg ihvertfald kan få nogen ting i kældren med hjælp fra min underbo. Rigtig god weekend til dig også.

 2. Efter at ha’ kikket på dine billeder synes jeg pludselig, at mit arbejdsværelse er ryddeligt 😉
  Stakkels dig, at have så mange smerter i arm og tildels skulder – håber at du kan få noget solidt smertestillende i næste uge plus undersøgelser.
  Må din weekend blive tålelig 🙂

  • Var det ellers og jeg ikke havde alt det her hængende over hovedet, ville jeg nok tage det mere roligt. Det stresser mig, at jeg har så meget, der skal ordnes, og jeg ikke rigtig orker, fordi jeg har så ondt, men det må blive som det nu kan. Det dumme er, at min nye sofa kommer på onsdag og som alt er, er der ingen steder den kan være, så jeg skal have flyttet nogen ting. Tak for gode ønsker, håber det går.

Der er lukket for kommentarer.