Måske er jeg sippet, men…..

Som du husker, var jeg til fys forleden. På forhånd var jeg skeptisk, fordi de sidste mange gange, jeg har været til fys, er jeg blevet voldsomt skuffet. Har ikke fået en dyt hjælp andet end en sludder for en sladder og ikke noget sådan rigtig konkret, der egentlig hjalp mig.

Den supersøde nye læge anbefalede så en ny fysioterapeutisk klinik, og bad mig give det en chance. Det gjorde jeg så, for jeg vil gerne være en flink patient, helt bortset fra, at jeg har møgondt i hofter og ryg – især i dag. Anyway, det jeg endte op med at fokusere på var min dårlige arm, i hvad skulle have været første omgang.

Folk er forskellige, og den fys, jeg havde fået anbefalet, var ikke ledig, så jeg endte op med en anden. Dels følte jeg mig ikke rigtig i “gode hænder” på en måde, som jeg gerne vil føle det, selvom de få øvelser jeg fik besked på, har hjulpet. Det var nok mere en kemiting, som måske kunne overvindes på sigt, havde det ikke været for den regning, der lå i min indbakke til morgen. Ikke at det var dyrt, men jeg synes, det er uforskammet at sende en regning, før jeg næsten er ude af døren, når man ikke sender de øvelser, man også lovede mig. Så bliver jeg på tværs, og så har jeg ikke lyst til at komme igen.

Der står vi så nu. Jeg har ringet og aflyst mine tider i næste uge. Hvad så? Det ved jeg ikke, men mine sparsomme penge skal bestemt ikke lægges der. Er det bare mig, der føler sig som et “stykke kvæg” i den store sammenhæng på den slags klinikker? Jeg kan godt lide one-to-one kontakt, men det når aldrig at blive rigtig personligt den slags steder, og man (jeg) føler sig meget lidt forstået og taget alvorligt som individ, og da især, når de sender den regning på den måde. Anyway, det er måske mig, men sådan følte jeg det. Nu er jeg blevet så gammel, at føler jeg sådan, så bliver det sådan. Nu skal jeg så finde et alternativ.

2 thoughts on “Måske er jeg sippet, men…..

  1. Det er helt rigtigt at være kritisk, men jeg vil nu på den anden side holde fast ved at øvelser i bedste “Helle Gotved Stil” (lyt til kroppen, sæt en julestjerne på fantasiens juletræ, prøv at nå loftet, dans med musik du kan lide) med lidt vejledning er det bedste man kan gøre for at få det bedre. Jeg har lige sluttet ca. et år hos Fys. Aagaard, som mente at nu havde vi kureret den skulder. Jeg brugte ham som rådgiver! Se denne øvelse, gør jeg det rigtigt? og jeg nød at have en at spørge, at kunne tage afsted en gang om måneden for at gøre lidt mere ud af det, som ellers nemt bliver sjusket.

    • Tjah, det bliver også sådan noget i den stil nu. Jeg følte mig lidt dum, da jeg var til fyssen. Fik bare øvelser, som godt nok også har hjulpet. Havde dog trods alt håbet på lidt ultralyd el. laser, der kunne løsne op for de fuldstændig forkrampede muskler, men det mente hun ikke var nødvendigt!!! Jeg kender jo min egen krop og ved, hvad der har hjulpet før. Desuden plejer de sædvanlige rygøvelser at give mig endnu mere ondt i ryggen. Tror sgu det er lettere at klare sig selv efterhånden – uden at blive rippet for ingenting, og som sagt, så blev jeg ret sur over, at de sendte mig en regning, før jeg næsten var gået ud derfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.