Dans weekenden i møde

Det har været en dejlig morgen. Vejret var og er ikke noget at skrive om. Det er koldt, vådt og klamt! Jeg gik op til bussen og tog den i stalden. Der hyggede jeg med hestene og sludrede med pigerne og rundede dagen af med en gåtur med Kicker, som altid synes, det er hyggeligt at komme ud og se lidt. Græs er der ikke voldsomt meget tilbage af – det er dækket af blade.

Far hentede mig, så jeg kan have bilen lidt og det sætter jeg jo altid pris på. Morgendagen bringer et smut i stalden og ned og hente en nyerhvervelse – hvad skal jeg afsløre i morgen.

Lørdagen står på et stort ryk her forhåbentlig, for i dag blev ikke lavet noget og i går heller ikke. Søndag skal jeg formentlig til årets sidste (efter eget valg) galopløb på Jägersrobanen, hvor to af staldens heste skal starte.

Jeg vil med ovensiddende give jer lidt at danse weekenden i møde med – det kan man da kun blive i godt humør af eller?

2 thoughts on “Dans weekenden i møde

 1. Kære Helle

  Tak for de fine billeder, indlægget skabte i dit hoved. Bestemt ikke det værste, omend de farver nu forsvandt ret så meget i stormen, så er der lidt hist og piste endnu, men det er koldt. Også god weekend til dig og i lige måde.

  Kh D

 2. Kæreste Deborah

  Et smukt billede tegnede sig for min nethinde da jeg læste denne blog, en efterårsklædt bane, med glade heste og hjælpere…. Farverne er nu så smukke omend det er let køligt og fugtigt…

  Ønsker dig en dejlig tidlig weekend….. pas nu på dig selv…

  KH
  Helle

Der er lukket for kommentarer.