Lige udenfor mit vindue

…. hang denne fantastiske måne i går aftes. Jeg er langt fra at være ekspert på månefotos, og ville selvsagt gerne have haft noget mere liv i mit fotos i form af en drivende sky eller andet. Der var ingen og tættere på, kunne jeg ikke komme, så……Men klart og tydeligt er det om ikke andet.

Der arbejdes hårdt på at få huset beboeligt igen. Nu er det lige før, jeg er så langt, at jeg kan gøre rent. Det er store sager, siger jeg bare. Vil lige smide et par ting i kælderen og så holde for idag. Jeg skal senere på ugen ud og hente de beslag jeg mangler til gardinerne, og så er det el-pejsen der skal bestilles også og derudover er det småting som fotos, der skal hænges op og CD’er, der skal sorteres ligesom DVD’er og videoer.

I morgen skal jeg et smut i stalden. Det er nødvendigt for min mentale helse og opladning til at klare det sidste her. Jeg er træt, træt nu!