Årets Julegaveidé til de madglade/ X-mas gift of the year for food lovers

Jeg har efterhånden købt rigtig meget på Amazon.co.uk, og det er en let og tryg måde at handle på. Især når man gerne vil have noget lidt anderledes. Veg Every Day (tryk på billedet ovenfor), har været nævnt her på bloggen ofte og bliver det også i fremtiden, for det er en guldgruppe af opskrifter.

Det er en stor og velvoksen sag på 416 sider og næsten uanset, hvad den ville koste, er det være et godt køb (med grænser selvfølgelig – overdrivelse fremmer forståelsen). Men nu skal du høre. Lige nu kan du få den for £5, hvilket omregnet i gode danske kroner svarer til 44,52 kr. i dagens kurs.

Jeg siger jer, I skal enten ønske jer den selv, eller også skal i give den til alle, der er bare den mindste smule interesserede i mad i det hele taget, også selvom det er grøn mad (vegetarisk). Rigtig mange af opskrifterne er også veganske, så de kan faktisk også have stor glæde af den. Det er et kup udover det helt vilde! Køb gerne en ekstra til lager, hvis du måske kan bruge til fødselsdagsgave senere. Den er bare så lækker den bog – “Amager, jeg sværger” 🙂

——————————————————————————————————

Look underneath for the English version:

By now I’ve bought a considerable amount on Amazon.co.uk, and it’s an easy and safe way of shopping. Especially when you’d like something a bit different. Veg Every Day (press the photo above), has been mentioned here on the blog severat times, and will be in the future, as it’s a tresure of recpies.

It’s a big and grown up book with 416 pages and at almost any price a good buy (with limits of course but you get the picture). But listen up. Right now you get it for a mere £5, which is next to nothing.

I’m telling you, you’ll have to put it on your list yourself or give it to anyone who is just slightly interested in food in general, inspite it being a vegetarian. A lot of the recpies are vegan, so they can have a great use for this book too. It’s a huge bargin! Buy extras if you can use one later for a birthday gift. It’s such a lovely book – I swear! 🙂

0

4 thoughts on “Årets Julegaveidé til de madglade/ X-mas gift of the year for food lovers

    • Det er nemlig helt vildt billigt! Jeg skal også have købt et par stykker, så jeg har til gave. Håber, du bliver glad for den – lad mig vide 🙂

      0
  1. Det var da så lidt Liselotte, jeg synes bestemt, andre skal have glæde af den dejlige bog, så skønt, at du kunne bruge!

    0

Der er lukket for kommentarer.