Et hot tilbud

Det er sløvt og langsom eksistens her i dag. Jeg er træt som 7 alderdomshjem! Sådan en dag, hvor alt lavet, bliver et plus. Jeg har allerede fået lavet lidt, og får nok også lavet mere. Har planer om at lave en tærte og noget kage, få ryddet spise- og sofabord i stuen og at få støvsuget. Nu må vi se, hvordan det går.

Forleden, da jeg var til lægen, handlede jeg lidt først i Superbest bl.a. Egentlig var det kun et par småting, jeg skulle have, men endte op mmed lidt mere – sådan går det ofte synes jeg. Men da jeg så de farvestrålende chiliplanter, kunne jeg ikke modstå at købe en. Der var flere forskellige, og jeg tog denne, hvor der står:

Chili Hot Banana – Spiselig middelstærk chili. Lyst i Vindueskarm/terasse og krukker. Plantehøjde 50 cm. Holdes tør og fugtes gennem sommer og efterår – kr. 39,95

Nu håber jeg så ikke, min ellers meget sensitive gane, ikke finder de fine chili (iøvigt økologiske) for stærke. Jeg har en plan for at prøve dem senere i dag. Men det hører I om.

Nu må jeg hellere få noget frokost og komme bare lidt igang, selvom jeg kunne lægge mig ned og sove på stedet. Vi ser! Hvad skal du have på sådan en dejlig lørdag, hvor solen endelig titter frem her?

0

3 thoughts on “Et hot tilbud

 1. Super flot plante, sikke farver, jeg håber du får glæde af den. Her på Falster er jeg startet lidt med julerengøring og julepynt. Næste weekend er vi nemlig ikke hjemme hverken lørdag eller søndag, der er lige et par fødselsdage………… hyggeligt!
  I morgen eftermiddag skal vi til julehygge i Frederiks børnehave, så vi er startet så småt her. Fortsat god bedring og weekend fra “Mig”

  0
  • Tusind tak min ven. Den er rigtig flot. Jeg spiste en af chili’erne igår, da jeg lavede en lækker pastaret – opskrift kommer. De er meget milde, så dem skal jeg nok få spist. Det lyder hyggeligt med fødselsdage næste weekend. Idag er jeg desværre træls, men vil prøve at få lavet noget.

   0
  • Den er rigtig flot. Jeg spiste en af chili’erne igår, da jeg lavede en lækker pastaret – opskrift kommer. De er meget milde, så dem skal jeg nok få spist.

   0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.