Farverne vi blev snydt for

Vi fik lidt af farverne, men egentlig blev vi snydt for den helt store farveeksplosion, for inden, fik vi den her storm. Det betød, at bladene forsvandt, hvis ikke helt træet “omkom”. Og sådan har der de seneste år været faktorer, der har gjort, at jeg ikke synes, jeg kan mindes, vi efter dette efterår, har haft så flot et farveskue som det år. Husker jeg rigtigt? Jeg tror det. Uanset, er jeg glad for, at jeg havde kameraet med den dag for 3 år siden.

0

4 thoughts on “Farverne vi blev snydt for

  1. Nej, det gik hårdt udover træerne flere steder. Dyrehaven og Charlottenlund Skov, som er mig nærmest fik deres del ihvertfald. Tænker det er naturens udrensning, der skal til med mellemrum, selvom vi langtfra er enige. Er da lidt glad for, at det ikke kun var mig, der blev snydt for nogle farver.

    0
  2. Der røg min første kommentar! Det er ellers en sød captcha du har fået.
    Jeg skrev at her var det ikke bare eet træ som “omkom”, men hele rækker af vejtræer som var ca. 15 år gamle, Canadisk Poppel, der normalt anses for at være vindfaste. Det må være stedet, jorden ved vejsiden og grøften, som var årsag til at træernes rødder ikke havde ordentlig fat, andre steder her var der ikke mange træer, der var væltede.
    Jeg elsker efterårets farver og ville have været en tur i Gribskov – eller et andet sted med flotte skovbryn, men det nåede jeg ikke. Akak 🙂

    0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.