R.I.P. Mandela

Jeg tror ingen, der har levet i Nelson Mandela æraen, har været upåvirkede af hans liv og indsats for fred. Det er næsten umuligt, ikke at blive rørt over. Nu er han gået bort, og jeg håber, han får et liv i lys og lykke på den anden side – ikke mere kamp til ham. Han har kæmpet og opnået mere end de fleste. Han fortjener fred nu. R.I.P.

0

2 thoughts on “R.I.P. Mandela

 1. En af verdens sidste kæmper er faldet til ro nu, hans kamp var enorm og hans glæde ved livet fantastisk… Må han nu hvile i fred….

  Han var t ét fantastisk menneske som i den grad formåede at sætte sit aftryk på verden omkring ham, han gjorde et stort indtryk på mig i sin tid kan jeg huske… Hans milde åsyn, hans menneskesyn, hans kamp for frihed, hans store taler…. Jo Nelson Mandela lever i min erindring.

  KH
  Helle

  0
  • Helle – ihvertfald har han gjort meget for mange, og som skrevet, tror jeg ikke, man kan undgå at have været påvirket af ham. Og glemt bliver han ikke. Han er en af historiens største personligheder.

   0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.