Jul, Engle & Englelyd

Jeg har nævnt hende før her på bloggen, og jeg elsker stadig Celine Dion, og dette nummer ikke mindst, som er på hendes JuleCD, som efterhånden ligger nogle år tilbage i tiden i samarbejde med R. Kelly – hvis ikke det er englelyd, så ved jeg ikke, hvad er. Det er selvfølgelig lytten til netop denne CD og andre Jule af slagsen, der gør at jeg synes, jeg vil dele med jer.

0

2 thoughts on “Jul, Engle & Englelyd

    • Nej, det behøver ikke nødvendigvis spilles til Jul, og jeg hører også lige det nummer hele året. Tror dog (modsat mig), at mange forbinder Engle og Jul 🙂 Men uanset meget smukt – helt enig!

      0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.