Sporene skæmmer stadig

En lille hilsen for fortælle lidt som I efterhånden har fattet. Formen ér dårlig for tiden. Udmattet må være det bedste ord, jeg lige kan sætte på det. Hvorfor det griber sådan om sig lige nu, skal jeg ikke kunne sige, men at det er til stor gene, kan jeg helt sikkert skrive under på. Dertil kommer at den hylen i mit hoved, der ellers havde forføjet sig noget, er vendt tilbage med fuld styrke, noget der også dræner mig gevaldigt. Dagen i dag, har været endnu en dag på sofaen efter et smut hos fodfidus, der tog sig kærligt af negle, der driller og et smut i Irma.

Det jeg egentlig ville sig er, at jeg på min tur rundt her på bloggen ofte støder på indlæg, hvor fotos mangler, og ikke er kommet med over eller er ødelagt af tidligere 2xhacknings”sessions”. Jeg uploader nye og friske fotos, så hurtigt jeg opdager, men det er selvsagt et job, der ikke lige bliver færdigt. Jeg vil her i vinteren koncentrere mig meget om at få udbedret de skader, ligesom jeg skal have styr på en mængde fotos stadig. Jeg har så galt overvejet helt at hive stikket for at prøve at få styr på mere.

Problemet består ikke kun i forhold til tid, men i høj grad i forhold til kræfter, og der er ikke noget, jeg ligesom kan gøre ved det. Jeg har jo også alle de helt normale andre ting, jeg også skal – udover bare at sidde her, hvilket jeg – tro mig – snildt kunne gøre i døgndrift, havde jeg tiden og kræfterne til det. Det korte af det lange er, jeg gør mit bedste, og mere kan jeg ikke.

2 thoughts on “Sporene skæmmer stadig

  1. Jeg læser tit med hos dig, men får ikke skrevet så tit, men det slår mig, at det er en hård kamp, du kæmper. At gøre sit bedste, må være det optimale, også selv om man ønsker meget mere ind imellem.
    Dit forrige indlæg gav mig til at søge. Jeg har ledt efter en god jule-cd med Celine Dion, for vi er ramt af samme glæde over hendes musik. Hun er intet mindre end fantastisk. Jeg glæder mig, til hendes nye cd bliver frigivet på musiktjenesterne.

    • Tusind tak for, du skrev en hilsen Susanne. Bliver jeg altid glad for, men dejligt at du synes at fornemme, at jeg faktisk kæmper lidt her. Dels med, hvad jeg rent faktisk kan, i forhold til, hvad jeg gerne vil, og så med mig selv, fordi jeg godt ved, at jeg intet får ud af, at slå mig selv oveni hovedet, men gør lidt alligevel. Så tak for det.

      Linket til hvad JuleCD’en i indlægget er forkert og det har jeg rettet nu. CD’en hedder These Are Special Times. Du kan få den til 59 kr. her.

Der er lukket for kommentarer.