“Crazy Horses” og en noget alternativ dag


Sazerac (Pistachio-Phoenix Phantom) på folden i dag

Fotos af søde Saz her, var før “helvede” brød løs, så at sige. Inden det gjorde, nåede jeg at hygge med Kicker, som iøvrigt også var hyberfræk i dag, sludre med Rikke og Ely og en hel del med træneren. For der var kun os, meget af tiden. Så kom Søs, og hun red ud på Lariyda, og så var vi selv igen.

Saz gik ude på walkeren og havde gjort et stykke tid (efter han iøvrigt havde gået på folden og leget gyngehest et godt stykke tid også) og skulle ind. Normalt er han dyden i egen person, men pludselig tog fanden ved ham i dag. Skal vi ikke bare sige det sådan, at jeg foretrækker hestene med 4 ben på jorden. Han mente pludselig, han skulle gå på 2. Dårlig ide. Det viste sig vi fik gæster, og jeg formoder de var årsagen.

For nu at gøre en meget lang historie kort, så havde vi pludselig en hest ekstra (den kom på folden), og en forpint rytter, der havde store smerter og fluks skulle på hospitalet. Det faldt i min turban (helt frivilligt selvfølgelig) og heldigvis kom hun hurtigt til. Ikke at de gjorde noget ved det udover at give smertestillende og konstatere brud (kraveben i 3 dele!!). Nu må vi se, om det så skal opereres.

Vel tilbage igen fik vi lige taget et par fotos, vi havde talt om, og så skulle jeg et smut til Lyngby og købe en gave. Godt jeg på forhånd ikke vidste, hvor slemt der var i Lyngby Centret. Jeg kørte rundt i 15 min. for at få en plads, og der var sort af mennesker allevegne. Men jeg fik, hvad jeg ville have og uden at stå længe i kø, og så susede jeg ud derfra, så hurtigt den lille bil næsten kunne. Pyh! Så lidt indkøb og så hjem. Så klokken var pænt mange inden jeg var her, og jeg er mast flad som en pandekage nu. Skal lige have lidt at spise og så skal jeg ind på min gode sofa, for imorgen skal jeg også relativt tidligt op. Fodfidusen først og så besøg hos et vennepar bagefter.

0

2 thoughts on ““Crazy Horses” og en noget alternativ dag

  1. Det var dog voldsomt. Jeg forstår godt, at du er fascineret af de store og tit meget smukke dyr. Selv er jeg på ingen måde tryg ved dem, og ser dem helst lidt på afstand.

    • Susanne, jeg tror det er meget “enten eller” det med hestene, og så også noget med, at man har været vant til det fra barn. For mig er det jo lige så naturligt, som det ville være for andre at omgås en hund. Men man skal aldrig miste respekten for et dyr på næsten ½ ton, og det gør vi heller ikke. Men bange er jeg ikke som sådan.

      Som jeg før har været inde på her på bloggen også, så kan jeg sagtens forstå, at folk der ikke er vant til dem, kan føle sig utrygge. Men som med så meget andet, skyldes det jo uvidenhed og manglende erfaring. Det kan man få, men det er som med meget andet en stor fordel at være startet så tidligt som muligt.

Der er lukket for kommentarer.