Hvordan skal jeg nogensinde blive færdig?


Fra den dejlige tur til Hedeland, på en af de gode dage

Det spørger jeg mig selv om. Dagen i dag skulle være brugt på oprydning og ophængning af Julepynten. Der er få ting, der er på deres plads, men størstedelen af nisserne står bare opmarcheret på min store kommode, og så er der lige det Julepynt, der er væk for mig, som jeg stadig ikke har fundet, og som også var væk sidste år. Indimellem kan jeg bliver virkelig skræmt over min evne til at få ting væk. Som jeg plejer at sige, det skal nok ende med, at jeg bliver væk for mig selv. Der er flere ting, jeg skal have fundet, blandt andet mine smykker, som jeg har fået gemt så godt, at jeg heller ikke kan finde dem. Det er noget elendigt, hvis jeg ikke finder dem, især nu hvor jeg lige har fået 2 nye kugler i Julegave til mit armbånd. Jeg håber, det hele løser sig, når jeg engang kommer i mål, men lige nu synes jeg, det ser lidt sort ud.

Nu er det jo sådan, at jeg ikke har de vilde planer for Julen. Jeg skal bare være her (eget valg), og så skal jeg til Julefrokost på lørdag. Og så står jeg for at fodre de firbenede Juleaften, noget jeg holder meget af. Jeg har ikke inviteret til noget her, selvom jeg rigtig gerne ville, for jeg er som sagt ikke hverken hel eller halvt færdig. Jeg håber, at vi kan hygge i januar og februar, hvor der alligevel intet sker, og det alligevel er så træls. Til Jul har folk alligevel så travlt med alt muligt. Men det var jo rart at kunne invitere, skulle man få lyst og overskud. Nu må vi se, jeg kan ikke mere, end jeg kan, og det få komme, som det kan. Men det er årsag til frustration, det er helt sikkert.

Nu vil jeg se, om det i det mindste kan lykkes mig, at få lavet noget ordentlig aftensmad. En dejlig curry var planen. Og så må jeg få skrevet de kort, der skal sendes, så jeg kan gøre det i morgen, om ikke andet. Suk!!

0

2 thoughts on “Hvordan skal jeg nogensinde blive færdig?

 1. Av kommentaren ryger også når captcha-gætteriet er forkert! Pas på den, måske mister du mange gode venner på den konto. Jeg må i det mindste huske at bruge copy-for-paste næste gang 🙁

  Men kort fortalt, så tager jeg toppen af en bunke hver dag, og er glad for de små fremskridt. Og hvis du har været ude en dag – solen skinner! – så er det flot godt! 🙂
  Pas nu godt på dig selv og hav en god før-jul-uge! 🙂

  0
  • Ja, det gør de Donald! Men de er da ikke svære at gætte?? Der står jo, hvad du skal gøre. Jeg håber ikke, jeg mister kommentarer på det, for til gengæld har jeg ikke skyggen af SPAM – ikke en eneste. Så ja, copy-paste, er en god ide, hvis man er usikker på, om man kan klare Captcha.

   Det har ikke været sol her, ihvertfald ikke, da jeg var ude. Til trods for dårligdom, havde jeg et ærinde, jeg gerne ville have af vejen, så jeg ikke behøvede tænke mere på det. Det øsregnede, men holdt da heldigvis op igen og klarede også noget op, men da solen kom, var jeg hjemme igen.

   Oprydning er også lidt ad gangen her, og jeg har faktisk fået gjort en del idag, så det er jeg glad for. Også god uge til dig, og pas også på dig.

   0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.