Glædelig Jul!

Jeg slås med dårligdom og noget virushalløj. Dagen i dag skulle blandt andet have stået på Julefrokost. Også det måtte aflyses. Jeg kunne skrive mange lange “sange” om, hvor træls det er, og have mit dumme helbred, men det bliver det jo ikke bedre af. Dertil kommer, at jeg er sikker på, at I sagtens kan forestille jer.

Lige nu går det på at hvile så meget som muligt og blive frisk til at se far en af dagene, og prøve at nyde det her Jul bare lidt på trods. Juleaften skal jeg som minimum fodre heste og mig selv, og om det bliver overskud til mere tvivler jeg på. Men der er nogle dage endnu, og det kan hurtigt vende, ved jeg også.

I dag har jeg prøvet at forberede lidt med hensyn til et Nytårsindlæg, men nu må jeg hen og ligge og slappe af.

Slutteligt vil jeg ønske alle en rigtig glædelig Jul og så vender jeg tilbage omkring Nytåret.

0

6 thoughts on “Glædelig Jul!

 1. Kæreste Deborah

  Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår… Men udover det så ønsker jeg for dig….

  Et bedre helbred, dine ønsker må opfyldes, dine planer må blive til noget samt ikke at forglemme… En rigtig god bedring ven…

  KH Helle

  0
  • Kære Helle

   Tusind tak for gode ønsker, jeg kan kun håbe inderligt, at de hjælper. Istedet for at få det bedre, synes jeg nærmest, jeg har fået det værre. Også rigtig Glædelig Jul og et lykkebringende Nytår, med ønsker om også bedre helbred til dig.

   Kærlig hilsen

   Deborah

   0
  • Tusind tak Mia, jeg er stadig ikke frisk, men det kan da kun gå frem tænker jeg. Om ikke andet, så varmer det med en hilsen, og jeg prøver at sparke alt jeg kan 🙂 Knus

   0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.