Last Holiday (2006) og lidt Julelinks


Queen Latifah og Gérard Depardieu i filmen

Jeg så film forleden. Ikke en jeg har set før til trods for, den har nogle år på bagen, men bagud kan man da altid kommer, som i så mange andre sammenhænge. Efterhånden har jeg set en del, hvor Queen Latifah er med, og hun kan altså noget. Hun bidrager med en ægthed og sjæl, som er ganske uvurderlig, også selvom det er en komedie. Selvom oplægget er ganske alvorligt – hun er en pige, der får at vide, at hun har få uger tilbage at leve i, og gør derfor op med sit liv. Mere vil jeg ikke sige om det, andet end, at du skal se filmen. Dels for hendes spil, som er genialt og så for billedsiden og location. En del af filmen er optaget på Grand Hotel Pupp, læs mere her også, som er ganske indtagende. Priserne gør nok, at det har sin naturlige forklaring, at jeg aldrig har hørt om før. Iøvrigt har Gérard Depardieu en rolle i filmen, en rolle hvor han passer godt og lige akkurat er tålelig (jeg kan som du nok forstår, ikke særligt godt lide ham). Se traileren nedenfor.

Se mange flere Julelinks nedenfor:

Nu det alligevel er Jul og der er Juletræer allevegne, synes jeg I skulle se nogen lidt anderledes her.
Ingen stor hemmelighed, at jeg godt kan lide den gammeldags stil og ikke er særlig moderne, hvad gælder indretning m.m. Jeg fandt dette link forleden, og jeg var som en fisk i vandet – gad vide, om der er nogle af jer, der også synes om?
Det er snart ved at være længe siden, jeg har nævnt influenzavaccine her på bloggen, men nu genopstår den altså, for det viser sig, at meget meget få, rent faktisk har glæde af den her vaccine, som de ellers hyler op om, vi skal have. Hvis du kigger baglæns vil du se, at jeg ikke får den mere, til trods for, at jeg får den gratis og iøvrigt nok var kandidat. Jeg kan simplethen ikke tåle den.
Så skal I lige have en artikel, der gjorde at jeg næsten tabte underkæben helt ned i stueetagen – voksne børn, der tager deres forældre med til jobsamtale – næppe god “reklame”!!!
Inden jeg får startet en hel svada på den bekostning, haster jeg videre med et link om firmajulegaven, som er en del anderledes end for bare få år siden. Som mange andre vil jeg sørme gerne købe økologisk, men det har jeg bare ikke råd til hele tiden/hver gang. Her har man regnet lidt på, hvad det rent faktisk koster sammenlignet med konventionelt køb.
Som det vides læser jeg rigtig mange blogs, men faktisk mange færre end tilfældet kunne være, for størstedelen af dem jeg engang læste er væk. Dem som er tilbage har enten ændret sig helt vildt eller skriver så sjældent, at det kunne være løgn. Helt vildt så mange, der er stoppet, men der kommer heldigvis også nye. En af dem var Knirkes blog, som jeg har nævnt her før. Som I også ved, så savner jeg efter snart 10 stadig min mor meget, og ganske særligt til Jul. Derfor rørt dette indlæg på Knirkes blog mig ganske meget – men jeg er sikker på, det også rør dig. Nu vi er ved Juletraumaer, så er der faktisk en blog om dem også. I alle mulige afskygninger, og det er faktisk ret interessant, sørgeligt, rørende og en hel masse mere i mange tilfælde. Kig forbi.

Det er altid medrivende at se udsendelser om ildsjæle, og dem er der faktisk rigtig mange af i alle mulige afskygninger. Dem her er dyrevenner. Da jeg selv er en stor dyreven, interesserer det mig jo særligt. Forleden faldt jeg over udsendelsen om de her, som prøver at redde gribbene, som også er truede og til det formål har de startet Parahawking. Hvad det går ud på, kan du læse på siden. Der er flere, der kæmper for gribbe – se denne fine video. For ikke så længe siden begyndte jeg at følge en serie, jeg ikke har fulgt før “Escape to Chimp Eden” som har Eugene Cusson som vært. Han er så passioneret og medrivende og de her chimpanser er altså facinerende at følge. Og så en sidste som handler om en gut, jeg stadig kæmper med at acceptere er væk – Steve Irwin. Han efterlod sig kone og to skønne unger, og de fører nu hans lidenskab videre, og det starter der en ny serie om. Desværre kan jeg ikke finde noget om den, men hvis du har Animal Planet, kører der reklamer for de nye udsendelser p.t.

Sidst men ikke mindst, vil jeg igen reklamere for den online adressebog Plaxo. Så behøver man aldrig miste sine kontakter, og der er slet ingen grund til papirversionen. God fornøjelse!

2 thoughts on “Last Holiday (2006) og lidt Julelinks

  1. Lige netop den film var god, jeg synes endda den var smuk på sin egen måde, og jeg sad flere gange med en klump i halsen både af rørelse men også af glæde… Og jeg kan bestemt anbefale den som du…. 🙂

    KH Helle

    • Det var den nemlig Helle, og for det ikke skal være løgn, så så jeg en mere i går, men det skal jeg nok fortælle om også. Sjovt at du også så den.

      Kh Deborah

Der er lukket for kommentarer.