Godt Nytår!


Kold marts ved Charlottenlund Fort – lyset var magisk


Loppemarked, hvor jeg købte langt, langt mere, end planen var – af samme grund ved jeg ikke om jeg tør tage derud igen. Det var også i marts


En superdejlig tur til Nivaagaard – jeg anbefaler på det varmeste en tur derop og se alle de smukke blomster


Intet Nytårsindlæg uden hestene. I særdeleshed The Kicker aka racerponyen, som er blevet en ny ven og i særdeleshed en gåturven. Han er fantastisk selskab, udover generelt at være en fantastisk hest og i særdeleshed galophest. Jeg er beæret over at være hans ven og at han er min. Her er han på vej til start i Breeders Cup – som han vandt!


Træerne vokser op herude, og det gør det tiltagende svært at fange solnedgange, men denne lykkedes og var ekstraordinært flot


En af de ting, jeg nåede i året der randt, var et smut til Lolland-Falster og besøge kære venner der. Det var for kort et visit, og køre skal jeg altså ikke, men altid dejligt med et smut derned


Det er ikke ofte, jeg er til bryllup mere, men det var jeg i år – det var i september


I september var jeg så heldig, at være med GKF inde og se Eremitageslottet – en stor oplevelse, når man nu har gået, cyklet og redet forbi så mange, mange gange


Den elskede Dyrehave, her i efterårsfarver i oktober

Det blev sgu alligevel for tyndt uden et Nytårsindlæg! Bedre lidt sent end aldrig og som det ser ud i skrivende stund skulle jeg lige kunne nå det inden klokken ringer ind til 2014!

Hvad har året budt. Det har indeholdt lidt af hvert, både godt og skidt. Mest godt synes jeg heldigvis. Mit helbred gider vi ikke snakke om, for det er som det er, og jeg prøvede i året der gik at få det bedste ud af det og det kommer til at blive det samme i 2014. Jeg synes nu, jeg gør det meget godt, men det forhindre mig ikke i at stræbe efter bedre! Det er vel menneskets natur tænker jeg. Selvfølgelig er der grænser, men ingen skal sige, jeg ikke prøver, selvom jeg bliver “slået hjem” meget ofte.

Den store glæde er stadig fotograferingen, og det bider sig selv i halen, for jeg får taget alt for mange fotos – og så har jeg endda styret mig relativt i år. Heldigvis er mange glade for de fotos jeg tager, men hvis ikke jeg kan nå at få dem smidt op, ryger ideen lidt. Så et meget stort mål er at tage mindre fotos og få styr på alt det, jeg har liggende. Det kommer til at holde hårdt, men er også nødvendigt, for jeg har helt mistet overblikket.

Intet ville være så godt som tilfældet er uden alle de søde venner jeg har. Jeg siger, og holder stadig på, jeg har verdens bedste venner. Forhåbentlig er dette også en reflektion af, at jeg selv er en god ven – jeg prøver ihvertfald at være det. Vennerne i stalden både to- og firbenede, kan slet ikke overvurderes, hvilket de godt ved, men derfor skal det nævnes alligevel. De skal have stor tak for deres rummelighed, hjælpsomhed og dejlige selskab i året der gik – det betyder så meget.

På dårligsiden er som altid dels mit eget helbred, men i høj grad også, at far røg på hospitalet igen. Heldigvis ikke så slemt som sidst, men stadig “en streg i regningen”. Heldigvis klarer han sig godt på trods af, at også han skal slås med meget og har et evigt rend til kontroller.

Bloggen oplever mange og stigende antal læsere, hvilket jeg er meget glad for. Jeg håber, I i det nye år vil berige mig med jeres kommentarer om dette og hint. Selvom jeg skriver for mig og min egen fornøjelse, er det altid hyggeligt med en hilsen.

Der har været mange oplevelser i året der gik og dem samler jeg på. Ovensiddende er bare en håndfuld. Jeg håber, der bliver lige så mange i det nye år, og at jeg mulighed for lidt rejseaktivitet til næste år. Ønskerne er mange, men der skal og må desværre prioriteres i min situation. Så det skal der også regnes og planlægges lidt på her først på året. Alt i alt, vil jeg som i året der gik, prøve at få det bedste ud af hver dag, se mine venner så meget jeg kan overkomme og prøve at fokusere på muligheder og det jeg får gjort snarere end det modsatte. Selvom det ikke altid er lige godt, kunne det heldigvis være meget værre. Rigtig godt Nytår til jer alle med tak for 2013!

0

6 thoughts on “Godt Nytår!

 1. Rigtig godt nytår til dig. Jeg håber, at 2014 vil bringe dig godt, og jeg vil glæde mig til at læse med og se dine gode billeder.

  • Tusind skal du have Susanne og i lige måde, du er som i 2013 meget velkommen her og jeg takker for de pæne ord. Jeg undskydler for, at jeg har været lidt sen til at svare, men har haft nogle dårlige dage her, og har lidt stadig.

  • Tusind tak og rigtig i lige måde Catarina – og undskyld jeg har været længe om at svare, har haft nogle ikke gode dage :.(

 2. Rigtigt godt nytår min ven, må alt godt ramme dig og dine… Må helbredet blive lidt bedre og må du overkomme alt det du orker…

  Mange gode tanker og ønsker din vej. Tak for året der gik, for kigget i dine billeder, for dine breve og mails og alle dine links… bare et tak herfra ven

  KH Helle

  • Tusind tak Helle – og selvtak, dejligt du har fornøjelse af at kigge forbi. Det glæder mig. Helbredet bliver nok ikke bedre, men hvis bare jeg kan få kræfter til det meste af det, jeg gerne vil, så skal jeg ikke klage. Gerne ekstra selvfølgelig, men vi må tage det som det kommer.

   Kh Deborah

Der er lukket for kommentarer.