Glæden ved nettet og weekend-hang-over

Det er altså genialt det net. Jeg er på mange måder supergammeldags og hader forandringer sådan generelt set, men nettet det elsker jeg altså! Tal om dobbelt personlighed, men sådan er det altså.

Ingen stor hemmelighed, hvis man har læst med her et stykke tid, at jeg er gammel inkarneret fan af The Osmonds. Og tænk engang, selv jeg kan støde på sange, jeg ikke vidste, de har lavet. Det synes jeg da er fedt, især, når det er sange, der er så gode som dem, jeg stødte på i dag. Den ene ses ovenfor, og er en sang, der nok er mest kendt i Elvis Presley’s variant (giver mig gåsehud hver gang), og den anden jeg kan dele med jer ligger her og denne til sidst. Det er ikke kun disse tre, men faktisk et helt album, jeg ikke kendte til af 7 tracks, som hedder “Yes Ma’am”! Lidt musik til at starte weekenden, er vel aldrig af vejen og slet ikke af den kaliber. Albummet med The Osmonds findes nu også på Spotify, og det var sådan jeg opdagede det.

Ellers går det ikke helt efter planen. Og nej, jeg har ikke været på druk – jeg er ikke frisk, frisk endnu. Så at rideturen, der ellers var min plan i dag blev aflyst af andre årsager, passede faktisk godt nok i sidste ende. Dog var det dagen, hvor jeg skulle i byen og have lidt fornødenheder, nu jeg var kørende. Så det fik jeg ordnet og var et smut i stalden på vejen til Lundtofte. Kicker var som altid gavmild med kys og igen synes han, jeg skulle vaskes, nu jeg gav Polo! Han gør underværker for humøret den hest! Således opløftet skyndte jeg mig videre, for nu var det begyndt at sne – meget! Hele vejen tilbage kunne jeg siger og skriver, køre 40 km/t! Dejligt at lande her. Fik lidt frokost og vaskede op, og så gik jeg ud som et lys og sov til kl. 19. Nu må vi se, om jeg kommer op i morgen til staldtid eller hvordan. Det er ikke sikkert, det bliver tidligt, tidligt som jeg helst vil, men lad os se. Fast står det, at jeg skal se dyner nu, og sove tidligt, hvis jeg skal have håb om det.

Jeg håber, I nyder musikken og ønsker jer en dejlig weekend. Ihvertfald ved jeg, at jeg har mindst en veninde, der vil nyde ovensiddende. Men det er da håbet, der er flere – og så hører jeg gerne, hvad I synes.

0

10 thoughts on “Glæden ved nettet og weekend-hang-over

 1. Hej Deborah,
  Tak! Jeg smutter lige forbi så du kan se, at jeg har læst din besked. Ja det var The Osmonds versionen af American Trilogy jeg ikke kendte. For du har ret den synger Elvis helt mesterligt ; )
  Siden du nu er til både Osmonds og Elvis, kender du så sangen; Twelfth of Never ? Den har jeg altid forbundet med Donny. Men den har Elvis også sunget. (Sangen skulle dog ikke udgives. Elvis fik bare lyst til at synge den da han skulle øve med sit band tilbage i 1974. Heldigvis blev optagelserne fundet.) Jeg smider lige et link til sangen, Enjoy https://www.youtube.com/watch?v=KUb11zXrmVM
  P.S: Sjovt nok har man forsøgt at klippe andre Elvis’ optagelser i denne video sammen for at få det til at se ud som om, at Elvis synger sangen Twelfth of Never.
  Hilsen, Bent

  0
  • Det er en meget smuk sang, og helt fantastisk med Elvis, og selvklart noget andet at høre den med ham, som er en mand i ordets helt store betydning fremfor med Donny Osmond, som hittede med den, da han var en dreng. Tak, jeg vidste ikke Elvis havde sunget den, og kan rigtig godt lide.

   0
 2. Hej Deborah
  Jeg søgte på, ‘Elvis og Lundtofte’ og havnede her. Jeg vil lige smide en lille hilsen mht. the Osmonds. Jeg så dem nemlig da de optrædte i Brøndbyhallen i 1975. Jeg husker det var kanont da jeg var fan af dem dengang.(Jeg har stadig koncert-billetten) Jeg gik fra Elvis til Osmands,- Slade og Sweet og så tilbage til Elvis (og der er jeg blevet siden). Dog var jeg et smut i Sverige og se ham der, Michael Jackson i 80’erne…..anyway, har mange plader med the Osmonds men husker ikke lige American Trilogy….så den vil jeg så lytte til.
  Take care,
  Bent

  0
  • Hej Bent

   Velkommen til. Håber da du kommer forbi igen. Jeg holder stadig meget af The Osmonds, og var kæmpe fan af Donny, som du sikkert kan tænke dig. Jeg er til gengæld senere blevet ret vild med Elvis, men jeg er mere til det seneste med ham end det første, som jeg ikke er så vild med. Jeg tror ikke The Osmonds har indspillet American Triology, men jeg ved det faktisk ikke. Til gengæld undrer det mig, at du ikke kender American Trilogy (eller er det bare med The Osmonds?), for den har Elvis også sunget mesterligt – blandt andet her.

   0
 3. Ved godt hvad du mener, jeg er også sådan lidt… kunne godt lide gamle dage 🙂 Men hvad gjorde vi dog i gamle dage uden nettet, eller mobil telefoner for den sags skyld… Og så er det end da ikke så mange år siden.

  0
 4. Hej……….. Du har helt ret. du har mindst en veninde, der nyder musikken og ikke mindst The Osmonds, dejlig – dejlig musik. Tak for det indlæg.
  også god weekend til dig…………

  0
  • Du har ganske ret, det var netop dig, jeg tænkte på 🙂 – Selvtak, dejligt du nød det. Jeg håber, du kan overtales til at give dit indput på Anne’s bog, for den ved jeg jo, du har læst også. Det var sådan set din skyld, jeg gik igang!

   0
 5. Så for søren, nu havde jeg igen glemt den captcha som er under horisonten, når jeg skriver kommentarer! så må vi se, om jeg kan huske hvad jeg skrev 😉

  Jeg husker også Osmonds, men især Donny & Marie, og også nogle kontroverser, men det er altid en fornøjelse at høre en familie, som kan lave velklingende musik sammen. Var Osmonds ikke før din tid? Har du andre favoritter i den søde country-show agtige genre?

  Det var godt at høre at du kørte (så har du bil igen?) og det er fint at køre 40 km. i timen. Jeg undrer mig somme tider over at jeg har lært de rigtige reflekser i glatføre, for der er ingen, der har undervist mig, men det er vigtigt at man drejer den retning, man skrider, for at “samle styreevnen op igen”. Hvis man kan det og ikke kører for hurtigt – somme tider er 20 km/t rigeligt! – så kan man klare de fleste situationer.

  Det vanskelige er, at man aldrig må have travlt!

  0
  • Donald, forstår ikke helt din første bemærkning om Captcha’en??

   Anyway, nej The Osmonds var på højden i min pureste ungdom/barndom. Og især var Donny jo et hit. Mine vægge kunne ikke ses for Osmond plakater. Synes de har nogle fantastisk dejlige stemmer. Uha, stort spørgsmål, om jeg har andre favoritter i contrygenren. Det har jeg da – Dolly Parton, The Judds, Kenny Rogers og Tim Mcgraw.

   Jeg har kun bil engang imellem Donald, men jeg nyder det når det sker. Desværre har jeg her været sløj, så jeg har ikke udnyttet lejligheden optimalt, men sådan er det, og turen hjem var ikke sjov. Der skal ikke meget til, var forleden lige ved at have, hvad kunne være endt i buler, hvor jeg næsten holdt stille, men drejede om et hjørne og kom i skred. Pyh!!! Nej hastværk er lastværk i den sammenhæng.

   0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.