Et sidste forsøg

Jeg har ikke talt om det længe her,og det er såmænd fordi der ikke har været noget, at fortælle. Omkring min søgen efter biologiske rødder/ophav/informationer.

Lidt er der dog sket nu. En kontakt, jeg har fået i Tyskland, har på mine vegne prøvet at opsøge min biologiske søster i Berlin for et sidste forsøg på eventuelt kontakt, og hvis ikke det, så i det mindste for nogen oplysninger.

Hun var ikke hjemme, men min søde ven, der hjælper fik kontakt til en beboer i ejendommen, der gav en del nye oplysninger. Så informationsrige naboer, kan være en god ting, og var i dette tilfælde. Min biologiske søster rejser tilsyneladende en del, og derfor var hun ikke hjemme. Min veninde efterlod både mit brev, og en hilsen fra hende selv (incl. diverse kontaktinfo.), og så må vi se, hvad der sker. Næste weekend skal hun derned igen, og vil tage forbi og se, om hun kan sludre med naboen igen. Så vi måske kan få en ide om hendes reaktion.

Når man er blevet skuffet så ofte, så forventer man intet, men jeg håber på lidt information og måske fotos. Har tydeligt givet udtryk for, at jeg ikke vil påtvinge nogen mit selskab/en kontakt, men hun er den eneste, der kan give visse informationer, og det kan være for sent lige pludselig. Skulle hun have ombestemt sig, er det selvfølgelig glædeligt og jeg vil selvklart meget gerne se hende/have kontakt. Fingers crossed please! Uanset, kan jeg ikke takke den søde kontakt, jeg har fået i Tyskland nok, for hendes hjælp og engagement.

3 thoughts on “Et sidste forsøg

  1. Desværre, ja, skuffelser er der nok af – denne kommentar er jo skrevet efter indlægget “en afslutning”. Jeg prøver at komme i tanke om hvor meget jeg egentlig ved om min familie. Det er langtfra fuldgode billeder, jeg har. Lige nu sidder jeg og tænker på om jeg har den følelse fælles med dig og om det ligesom er en slags trøst at vide, at der er andre, der har det sådan. Klem! 🙂

    • Donald, jeg vender lige tilbage til disse kommentarer, for det kræver mere end hovedet lige kan endnu – har ikke glemt dig!!

  2. Pingback: En afslutning | deborah.dk

Der er lukket for kommentarer.