Sygdomsramt igen – af en lige højre

Jeg gør dette kort, for jeg skulle slet ikke sidde her, og jeg får mere hovedpine, når jeg gør. Med “vanlig omhu” er jeg blevet “slået hjem” igen! Dennegang ikke af vanlig sygdom, men af en lige højre.

Torsdag var jeg et smut i stalden og skulle have en hest ud, og inden jeg ser mig om, ser jeg sol, måne og mange stjerner og røg for fuldt drøn ind i væggen. Hesten ramte mig med sit hoved på højre kindben for fuld skrue, så der skal ikke meget fantasi til at forestille sig, hvor ondt det gjorde.

Desværre har den lille “seance” betydet, at jeg har pådraget mig en hjernerystelse, udover at jeg har fået et vred i nakken, som også gør ondt. Det sidste kan dog heldigvis holdes nede med hjælp af de piller den gode doktor udskrev, og måske fysbesøg. Til gengæld var han “ikke spor sød” i sin formulering – ABSOLUT RO! Until later dear friends……suk!

10 thoughts on “Sygdomsramt igen – af en lige højre

 1. Pingback: Søndagslinks | deborah.dk

 2. Pingback: En undtagelse – mere bane!

 3. Av, det lyder som en ubehagelig omgang! Jeg har også selv lige ligget syg, så jeg ved, hvor frustrerende det kan være.

  God bedring herfra!

  • Hej Thomas og velkommen til. Du kan tro, det er ubehageligt og jeg er lidt rastløs nu, hvorfor jeg også “bryder isolationen” ved lidt skriv. Tak for god bedring ønsker – det går heldigvis fremad!

 4. Avs! Sit hoved skal man passe på. Rigtig god bedring. Take your time, vi overlever sagtens et par blogfri dage

  • Tak skal du have, det går heldigvis fremad, så jeg vover lidt “ulydighed”! Begge fordi, jeg synes, det var vigtige indlæg og at få svaret jer.

 5. Også en lille hilsen fra Falster. Jeg håber, du allerede er i bedring. Samtidig må jeg give “den gode doktor” ret, ro – ro – og atter ro…………. SORRY

  • Jeg ved det Karin, men har svært ved det. Det går fremad heldigvis, men det er ikke væk endnu! Tak for tanker og hilsen.

 6. Føler med dig ovenud, Deborah, og håber på, at du snarest kommer på benene igen.
  Kontra, hvis jeg var dig, ja da ville jeg for lang tid siden have nøjes med at besøge dine 2- samt 4-benede venner, snakket løs, nusset lidt rundt,evt. budt på kage og så ellers blot fotograferet. At slide sin krop i din situation, nej, det er ikke prisen værd, er min mening – læs: at vælge imellem to onder! Ihvertfald lyder de fleste efterfølgende beretninger ikke så…
  K.H. anjoe

  • Tak for medfølelse Anjoe, jeg kan kun sige så meget, at det er langt fra nok “bare” at kigge på, og servere kage. Det er jo samværet med hestene, der giver utroligt meget, også selvom det kan gå galt, som i dette tilfælde. Gudskelov har jeg været relativt heldig, så det tager jeg gerne med, hvis bare jeg ikke får mén af det. Jeg har sgu rigeligt uden 😉

   Mange kærlige hilsener med tak for tanker og tålmodighed

Der er lukket for kommentarer.