Efter ABBA

For et par dage siden, så jeg ovensiddende dokumentar på TV om Agneta. Den udkom i anledning af, at hun har udgivet “et nyt” album (2013), hvor hun blandt andet synger duetten nedenfor med Gary Barlow.

Agneta har en dejlig stemme og hun fortæller i interviewet/dokumentaren meget om tiden i ABBA, ligesom der er kommentarer fra Bjørn og Benny. Underligt nok ingen fra Anni-Frid.

Det gav anledning til en stor lyst til at høre ABBA, så på mit lille road-trip hørte jeg ABBA hele vejen, jeg har nemlig et boxset med hele 3 CD’er med alle deres bedste, så jeg nød det i fulde drag. Hold nu op, hvor var de gode.

0

4 thoughts on “Efter ABBA

  1. Abba har ligget højt på min hitliste siden jeg som stor pige gav den gas med dans og hårbørstemicrofon 🙂 Måske jeg skulle finde lidt frem igen…

    • Abba, er bare godt, og også jeg har givet den gas i sin tid. Forleden var det heldigvis kun mig selv, der skulle ligge øren til. Skrålen i bilen 🙂 Dejligt, du kunne skrive en hilsen.

Der er lukket for kommentarer.