Hold på hat og briller

Tiden iler og heldigvis følger hovedet med, uden at brokke sig. Det kniber dog for mig, at følge med, og jeg synes, jeg kæmper for at nå ting, men det er langt fra nyt. Dagen i dag har været rigtig god, omend meget travl. Mere om det i morgen. Jeg har blandt andet fået ovensiddende i gave – elsker gaver, og især denne slags. Et lækkert sæt fra Body Shop. Tusind tak for det!

Noget af den tætpakkede dag, gik med at ordne fotos og skrive indlæg fra en fantastisk åbningsdag på Klampenborg Galopbane i lørdags, og så som det vides, er det noget, der tager tid. Mere i morgen for nu skal jeg hvile og sove.

0

2 thoughts on “Hold på hat og briller

  1. Ind imellem bliver man overhalet indenom. Jeg havde en fornemmelse af at møde på arbejde tirsdag efter påske og komme hjem og opdage, at det allerede var fredag. Det er vidst ikke så tosset at stoppe lidt op 🙂

    0
    • Hm, ja hvis det så bare var “indimellem”! Jeg synes nu, det er hele tiden, jeg løber “med tungen ud af halsen” for at følge med. Nu hjælper det så heller ikke, at jeg lige har været sat ud af spillet i en måneds penge, og er kommet endnu mere bagud. Men det får gå sin gang. Jeg kan ikke gøre mere end mit bedste, og som du siger, der skal være tid til at stoppe op.

      0

Der er lukket for kommentarer.