Dobbelt up x2


Carlos Lopez på The Seducer-(Pistachio-Working Girl) før 3-års Maidenserien B

Igen var vi velsignet med godt vejr (omend mere blæsende og væsentlig koldere end sidst) og dejlige væddeløb. Desværre lød voldgiftens hylen 2 gange på denne dag, men det er ikke til at undgå. For vores stald var det en helt fantastisk dag. Sidste uge havde vi 2 vindere på en løbsdag og sørme om vi ikke gentog lige nøjatigt det samme idag. Det er jo bare fantastisk. Dels vandt Sazerac (han vandt også i sidste uge) og så præsterede The Seducer at vinde på sin første start. Helt fantastisk.

Der var i det hele taget mange fine løb og sejre og det er altid sjovt og spændende. Racerponyen The Kicker startede også i dag og sluttede 4., hvilket var fint. Han kan ikke skuffe overhovedet, så vi var meget godt tilfreds. Efter løb blev det til en sludder og lidt at drikke i solen, mens dagens ene stjerne hyggede sig på folden. Man kan nok ikke finde en bedre måde at slutte dagen på. Det skulle da lige være den gryderet, jeg spiste da jeg meget træt landede her. Nu skal jeg bare slappe af og i morgen kan jeg så kaste mig over de 525 fotos, der resterer efter førstesortering. Rigtig god weekend til jer.


Igen Carlos på Sazerac-(Pistachio-Phoenix Phantom) før Churchil Downs Handicap

0

6 thoughts on “Dobbelt up x2

 1. Pingback: Alle gode x3 | deborah.dk

 2. Pingback: En af de dage….. | deborah.dk

 3. Hej Deborah,
  Har gennem flere år fulgt dine sider og glæder mig over dine fotos og dit engagement i sporten.
  Synes det var på sin plads med en “Thumbs up”!
  Forårshilsen
  Hanna L Hermansen, Fyn

  0
  • Wow, Hanna tusind tak for din søde forårshilsen. Den varmer om kap med solen. Dejligt du gad skrive den. Mange hilsener tilbage til dig på Fyn

   0
   • Hej Deborah,
    Tak for din tilbagemelding. Jeg er ikke helt familiær med denne korrespondance-metode. Kan andre læse min kommentar? Eller har du et andet forum, hvor jeg evt. kan skrive til dig med spørgsmål om din oplevelse af sporten etc. Altså ikke sådan private spørgsmål. Men jeg har for ca. 6 år siden genoptaget min gamle interesse for galopsporten, og vil finde det rart med nogle kontakter, som jeg kan dele min interesse med. Mine veninder fra ungdomsårene, der hjalp en lokal amatørtræner med at træne galophestene, har jeg ikke megen kontakt med. Og det vrimler ikke ligefrem med galop interesserede i min omgangs- og kollegakreds.
    Derfor forsøger jeg nu at udvide mit netværk, så min genopdagede lidenskab ikke skal sygne hen!
    Det ville også være rart, at kunne nikke venligt til og/eller få en sludder med nogle flere end de meget få mennesker, jeg taler med, de gange, jeg er på Klampenborg.
    med venlig hilsen
    Hanna L Hermansen

    0
    • Hej Hanna,

     Jeg skriver dig en mail, for dette er offenligt og alle kan se din hilsen.

     Kan sagtens forstå, at du gerne vil vedligeholde din lidenskab for sporten og jeg skal da gerne hjælpe det lidt, jeg kan.

     0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.