En del af “problemet”, er måske…

Jeg undrer mig, for jeg kan jo til min glæde se, at I er mange der læser med, og det i stigende antal. Dog ville jeres indput være meget værdsat. Jeg har nævnt det før, jeg skriver udelukkende, fordi jeg synes det er sjovt, og som en slags dagbog for mig selv. Men jeg skal ikke ligge skjul på, at det er sjovere, når der er lidt ping-pong i form af en kommentar eller to (gerne flere). Og det har det været skidt med længe.

Nu er det så jeg tænker, at noget af problemet meget vel kunne skyldes det her plugin, jeg har installeret, for at undgå spam (det skal så siges, det virker 100%), kan have noget af skylden. Det sagde nogen underlige ting en overgang, som ikke helt stemte, men det er for længst gået over, og ingen har klaget over, at noget ikke virker, ligesom de få kommentarer jeg får, jo gå igennem.

Derfor er min egen teori, at mange gør deres netting via Ipad og mobil, og der kan være et problem, for svaret i anti-spam delen, skal trækkes over på plads – og det kan man ikke på skærme. Er det der den hænger? I min egen lille bobbel sidder jeg her og går ud fra, at I alle kommer forbi computeren i løbet af dagen, og kan smide en hilsen, men det er jo langtfra sikkert.

Men jeg ved bare ikke, hvad så for alt andet, jeg har prøvet for at undgå spammen, har ikke virket godt nok. Skal jeg vitterlige vælge mellem jeres hyggelige kommentarer eller spam?? Vær søde ikke at sætte mig i den situation, hvis det altså er det, der er jeres “problem” – lad mig vide hvordan, så må vi se, om det kan løses.

Dagen i dag er revet ud af kalenderen. Jeg har været for hård ved mig selv, og betaler prisen lige nu. Der er dømt sofadag, indtil jeg lige kommer lidt ovenpå, på nær ganske få undtagelser, som I hører om.

6 thoughts on “En del af “problemet”, er måske…

 1. Jeg kan ikke længere huske, hvordan og hvornår jeg blev opmærksom på din blog, men i starten kommenterede jeg en gang imellem. Nu skriver du i langt højere grad end dengang om heste og vegansk mad. Begge dele ligger langt uden for min viden- og interessesfære, men jeg kigger alligvel ind en gang imellem i håb om, at du skrive om noget andet 🙂

  Det er for resten blevet besværligt at få sin kommentar accepteret. Jeg forstår ikke systemet.

  • Hej Rasmine

   Jeg ved ikke lige, hvad der har været sket her, for jeg har først set alle dine forsøg d.d. Det beklager jeg. Jeg er altid glad for en hilsen, og jeg prøver da (synes jeg), at skrive om alt muligt. Jeg skriver nu ikke føler jeg selv, kun om hestene, men selvfølgelig er de en stor del af mit liv. Dine kommentarer er alle gået igennem, men jeg har så ikke set dem. Systemet havde puttet dem i spam, og det havde jeg beklageligvis ikke set.

   Jeg skal gerne forklare dig, kommentarsystemet eller spamsystemet, som jeg ikke kan se, er så besværligt. Du trækker bare den tegning hen, der passer til den anden og så er du igennem. Prøv igen, men hvis din kommentar ikke lige bliver vist, så er det fordi jeg først skal godkende den, hvilket jeg selvfølgelig gør. Jeg har et indlæg på vej om den seneste bog, jeg har læst, det skulle interessere dig. Men jeg har det ikke godt i dag, så derfor må det lige vente.

 2. Også jeg kigger forbi dagligt, men er alt for dårligt til at smide en kommentar… vel mest af samme årsag som Helle siger, jeg siger kun noget når jeg har noget væsentligt at biddrage med.

  Jeg surfer mest på pc’en, så jeg har ingen problemer med din anti-spam-dims. Der er mange af den slags beskyttelse, der er meget værre.

  Jeg forstår så ikke helt at de skulle være nødvendige. Jeg har kun Akismet kørende og det holder 99,9% af al spam væk

  • Jeg var begyndt at undre på, om du stadig “var her” Mette 🙂 – Som sagt til Helle, jeg forventer da ikke, at I siger noget medmindre, I har lyst, jeg forstår måske bare ikke, at det er så sjældent. Men godt det ikke er spam-dimsen, der volder problemer. Tro mig, jeg bliver kvalt i spam, hvis ikke jeg tager drastiske midler i brug. Jeg har jo været hacket, måske det også har noget at sige. Det hedder sig, man så er mere sårbar. Ihvertfald tak for dit indput nu her, det sætter jeg pris på.

 3. Hej Deborah

  MAn kan jo f eks vælge at kommentere i din FB profil, når du smider et link til din Blog, jeg skriver kun kommentarer når føler jeg har noget at sige, jeg siger ikke noget bare for at sige noget. Men jeg titter i din Blog næsten hver gang, og jeg liker den på FB så godt som hver gang. Så ved jeg du kan se, jeg har kigget…og for mig er det okay… indtil jeg får lyst til, at skrive til dig på Bloggen …

  Jeg synes du har gjort det fint, jeg er så kun med min PC, så ikke kun min mening tæller….

  KH Helle

  • Hej Helle, jamen det har du da helt ret i, at det er også en mulighed, at skrive en hilsen på FB. Selvfølgelig skal folk ikke sige noget med mindre, de har noget, de synes, de vil bidrage med.

   Det var også bare en tanke jeg fik, om det havde noget at sige… Jeg ved jo, at du holder af bloggen og det er dejligt at vide – også selvom du “kun” er med på PC – alles mening tæller skam.

   Kh D

Der er lukket for kommentarer.