Septemberlykke

Jeg ville have været afsted sidste år, det kom jeg ikke. Husker ikke, hvorfor men hvorom alting var, det gjorde jeg ikke. Nu var jeg så spændt på, om det blev igen, for så ville jeg afsted i år. Der var en tur lige omkring min fødselsdag og så to ture inden også. Da jeg endelig fik taget mig sammen, så var ALT booket, og det var det 24 timer efter de blev udbudt.

Nu var gode råd dyre, for hvad gjorde jeg så. Så sad jeg der med lang næse, men den søde bookingdame fortalte, at der i dag blev udbudt en tur i september også, og jeg har så siddet klar ved computeren en times penge for at være sikker på at få min meget eftertragtede billet. Nu skal jeg så arrangere resten omkring turen, men det er mindre detaljer tænker jeg. Det bliver spændende udover det sædvanlige.

Hvad jeg taler om, er en tur over og se verdens bedste galophest til dato Frankel. Jeg kan dårligt sige, hvor meget jeg glæder mig til at se ham, og selvfølgelig de andre hingste også, og så skal jeg også til løb.

Som om det ikke var nok, så skal jeg senere den måned på weekendhyggeophold med en af mine dejlige veninder (update – grundet personlige omstændigheder, blev dette ikke til noget). Jeg samler på oplevelser og i september får jeg nærmest “overload”. Nej hvor jeg glæder mig, til begge dele.


Foto lånt hos Judmonte

0

7 thoughts on “Septemberlykke

 1. Pingback: Bare fordi… og kaffe og hygge | deborah.dk

  • Det er lige det, det gør. Jeg skal nok sørge for at nyde det, og ikke “kun” tage fotos. Men jeg kan sagtens begge dele 😉

 2. Det lyder spændende. Sjovt nok, sad jeg også midt i septemberplaner, da jeg så dit indlæg. Jeg er ved at finde ud af, hvor årets weekendophold skal holdes. Så jeg deler din septemberglæde – helt ud i fingerspidserne.

  • Det glæder mig for dig Susanne, der er ikke noget bedre, end at have noget, at glæde sig til 🙂 Håber du har fundet ud af nogen gode planer for dit weekendophold.

 3. Kæreste Deborah

  Tillykke med billetten, hvor skønt for dig at du skal afsted, jeg ved hvor meget du håbede på det og nu ….. så blev det alligevel….. Sikke en god oplevelse du får…..

  KH Helle

Der er lukket for kommentarer.