Åbent Hus hos Healthy Horse


Her er det Skibby Ride- og Voltigeklub, der demonsterer deres kunnen. Hesten er en Oldenborg/fuldblod, som gjorde det perfekt


Der var udstyr af enhver slags – her er det Mink Horse Rideudstyr


Cathrine låner mikrofonen og fortæller lidt om sig selv og Arrogant


Cathrine Dufour (Europamester) og Søndervangs Arrogant, kunne ikke være flottere repræsentanter for dressuren – her gik de for første gang en kür (program til musik)

Klik nedenfor, for at se og læse mere:


Dette var kagen, jeg smagte. Der var et utal af forskellige og det var svært at vælge


Her er Cathrine og Arrogant på vej tilbage til stalden efter opvisning, og det tydeliggør, hvor stor han er. Cathrine er højdemæssigt ca. lige så stor som undertegnede som er 162


Madteltet/boden, med grillpølser, kaffe, te, saft, kager


Da parkeringen bag gården var fyldt op, måtte folk holde på markvejen og det gik også fint nok


Sara repræsenterer sig selv og Farbenfroh


Sara Van Deurs Petersen og Fysioterapeut Claus Toftegaard demonstrerede, hvordan rytterens holdning og skævheder kan påvirke hesten – meget interessant. I den anledning var der en lille “øvelse på gulv”. Sara og Farbenfroh deltager også i dressur på højt plan og har bl.a. en 4. plads ved Europamesterskaberne


I forbindelse med Claus’ forklaring omkring skævheder m.m. fik han publikum engageret med blandt andet en ballanceøvelse, jeg også deltog i (jeg var ikke ret god) og så denne “øvelse på gulv” som jeg nøjedes med at fotografere


Hunde var der i alle størrelser også, fra de bittesmå, til de rigtig store – her er det Gucci, som er en 10 mdr. gammel Grand Danios – så sød


Sandie Kjær, ejer og stifter af Healthy Horse

Som dem der har fulgt lidt med ved, har jeg ikke været helt på toppen, så jeg gruede lidt for, at jeg ikke havde kræfterne til det Sandie’s Åbent Hus søndag den 1. juni. Men min kære meddeltager – også en hesteveninde selvfølgelg, ville heller ikke blive hele dagen, så det var fint nok.

Hun hentede mig klokken 9, og så drog vi afsted. Da jeg stod op, var vejret ikke særlig godt, men jo længere deropad vi kom, jo bedre blev det, og det var da bare dejligt. Senere på dagen kom der dog noget regn. Der var allerede pænt med mennesker, da vi kom, men der kom mange flere. Vi mødte så galt nogen vi kendte deroppe, og det er jo altid hyggeligt.

Ganske som forventet var det et super gennemført arrangement, og intet var overladt til tilfældighederne. Alt var der tænkt på, mad, toiletforhold, parkering, masser af boder og ikke mindst fantastiske gæsteoptrædender/demonstrationer af Skibby Ride- og Volteringsklub, Europamester i Dressur Cathrine Dufour, Human/hestefysioterapeut Akupunktør Claus Toftegaard, Dressurrytter Sara Van Deurs Petersen og selvfølgelig Sandie selv, der fortalte om aquatræner og vibrationsgulv. Det var et helt utrolig flot arrangement og superinteressant at høre Claus og også Sandie fortælle.

Jeg er helt klar på, at jeg gik glip af noget ved ikke, at være med til Rasmus Baggers og Shane Mosel’s foredrag, men klokken var allerede mange, da vi drog af og vi var begge trætte. Men det vi så, var fantastisk og jeg kan kun håbe, at Sandie holder igen for alle jer, der ikke kom. Og måske invitere både Shane og Rasmus så jeg kan få dem at se. Tak til Sandie for invitationen og til min søde chauffør og veninde, som jeg fulgtes med derop. Vil du se flere fotos, ligger der nogen her og der kommer flere.

Links:

Healthy Horse

Human/hestefysioterapeut og Akupunktør Claus Toftegaard

Dufour Dressage

Coach – mental træner Rasmus Bagger

0

1 thought on “Åbent Hus hos Healthy Horse

  1. Pingback: Irish Day

Der er lukket for kommentarer.