Hyld og de seneste dage

Det er kun så sent som i går, at dele af mit køkkenbord, spisebord og sofabord så ud som billedet øverst! Alt indhold i mit spisekammer ude diverse steder. Der trængte for en massiv oprydning/rengøring og det var nu! Ikke nok med det, hele den øverste hylde var fyldt med fade, vaser m.m., og den skulle inddrages til levnedsmidler, for jeg havde i den grad mistet overblikket over, hvad der var. Det er gjort nu – foto må I få en anden dag, jeg er simpelthen for træt til selv det. Men jeg mangler at få alle de overskydende ting i kælderen og iøvrigt også en mængde andre ting. Det står der på min dag i morgen og så slappe af. Jeg er dødtræt for tiden, for nu at sige det mildt.

Det er mit dilemma, jeg vil så gerne mange ting, som jeg ikke kan finde kræfterne til. Men jeg trodsede min “nej-hat” i dag på et punkt. Jeg havde ellers besluttet at det med at lave hyldeblomstsaft i år, det måtte vente – igen! Nej dælme nej, nu skulle jeg altså have lavet hyldeblomstsaft. De hang der i store smukke klaser og ventede på at blive plukket. Så jeg overgik mig selv og fik lavet – eller rettere sat over, for det skal jo trække – både hyldeblomstlikør (i går) og -saft! Kom ikke lige her.

3 thoughts on “Hyld og de seneste dage

  1. Hylden står flot alle steder for øjeblikket. Det varer jo kun kort, så er det slut. Det lyder godt at du fandt overskuddet til at få lavet både saft og likør. Jeg har bare ikke overskuddet i år, men et barn det bare gerne vil lave saft. Så der er en lille kamp her i huset.
    God søndag Deborah 🙂

    • Tak for hilsen Kari. Du har ret, det er så kort den er her hylden, og netop derfor er det jo om at udnytte det. Nu fik jeg det gjort, men er også helt smadret i dag. Intet overskud heller. Tak for du skrev, for det er da en ringe, omend en trøst ikke at være helt alene om, at føle sig alt andet end overskudsagtigt. Også rigtig god søndag til dig!!

  2. Pingback: En kort dag | deborah.dk

Der er lukket for kommentarer.