Weekendlinks

Det var meningen, at de her links, skulle være et fast indslag med de her fredagslinks. De er så desværre ikke blevet så faste, som meningen var, for det kræver igen tid og ofte så prioriterer jeg, at skrive om, hvad der sker i mit liv istedet for. Nu har jeg fået samlet alt for mange og nu får i dem, men hvor ofte, jeg får lavet den slags indlæg fremover, tør jeg ikke love, for det er noget tidskrævende noget og overskud og tid, er desværre noget jeg ikke får mere af.

Anbefaling af gode bøger, kan man ikke få for mange af. Den jeg læser lige nu, er faktisk også på listen af 5 prisvindende bøger, man skal læse (på engelsk). Det var nu ikke listen, der fik mig til at læse den, men en anbefaling på Instagram. Ofte, når jeg har sluttet en bog, har jeg svært ved at bestemme, hvad jeg så skal læse og så så jeg denne anbefaling, og det er jeg glad for, for den er rigtig god.

Nu vi er ved bøgerne, læste jeg også for ikke så længe siden “En amerikaners lidelser af Siri Husvedt“! Den var også rigtig god og en bog, jeg godt kan anbefale. Den er meget filosoferende, og det kan godt trække lidt ud indimellem, men overordnet synes jeg om den. Jeg har ihvertfald tænkt mig, at læser mere af Siri Husvedt senere.

Jeg er glad for mine altaner, og søger hele tiden måder, at forbedre dem på. Det er som med meget andet, end løbende process. En meget nyttig ting, jeg fandt fornyelig er en beholder til Altankompost. Det er iøvrigt en genial side – Altan-Inspiration.dk

Som for at sætte weekenden i gang, skal I have en lille sang. Du husker måske filmene “Sister Act” med bl.a. Whoopie Goldberg? Her får du en vaskeægte nonne, og hun kan altså synge!

Af det sjove, er også denne, som viser en hund der går tur – i den anden ende? En kat!

Her en lille dansemus, som blev delt på Facebook. Hun er det sødeste og sjoveste, jeg længe har set. Alle jeg har sendt den til, har været begrejstrede – måske du også er.

At skønhedsidealer er relative, ved vi vist alle, men den her billedserie, hvor en smuk kvinde har bedt fotoeditorer fra forskellige lande, om at redigerer hendes foto, så hun er så smuk som mulig, viser det da med al ønskelig tydelighed. Du bliver overasket, så meget lover jeg!

Når man tænker over, hvad man spiser, så tænker man også automatisk over, hvad man ellers gør i form af tøj, make-up og den slags. Her er et fint site, hvor man kan købe økologisk og etisk korrekte ting –
By Nature (engelsk)

I lidt samme boldgade – Vegetarian Resource Group

Noget vi alle har, er forhåbentlig venskaber nogen flere end andre, men denne artikel (engelsk) omhandler disse og især, hvordan de bliver, når man har rundet de 50.

Så kommer vi til det gode: Mad – gad vide, om man nogensinde bliver træt af det – det håber jeg ikke, for hvis jeg ikke interesserer mig for mad, så er jeg meget syg. Jeg spiser mest vegansk nu, så meget som jeg føler, jeg kan. Det er overvældende, så meget lækker mad og skønne blogs, der findes derude. Jeg opdager hele tiden nye, jeg håber disse links er gode inspiration dels for andre, der allerede spiser vegansk, men også for folk, der måske er nysgerrige på grøn mad! Det kunne være dejligt at høre fra jer i kommentarfeltet, om I synes om links og om I kan bruge dem, og hvilke I synes bedst om.

Blend With Spices

Børne- og allergivenlig blog med masser af opskrifter – Petite Allergy Treats (engelsk)

Engangimellem kan det være rart med hjælp til at veganisere sine retter, her er en guide (på engelsk), der angiveligt skulle hjælpe med at veganiser enhver ret.

Jeg tror, jeg har sagt det – jeg elsker indisk mad! Her er et par, som forener vestlig og indisk vegetarisk mad på Indiaphile.info

Kictchen Treaty – Vegetarians & meateaters can live together deliciously

Indkøbsliste af 50 ting, du skal have i dit køkkenskab til vegansk madlavning (engelsk)

Hvem ville have troet det, men man kan købe vegansk pølseskind og lave veganske pølser

Sidst, men ikke mindst – husk du kan oversætte ting på Google Translate og bruger du Google Chrome, kan du bede den oversætte sites på andre sprog.

Jeg håber, I finder inspiration og gode ideer i links. Som nævnt, så er der her fyldt helt op. I morgen er det en fødselsdag og søndag er der løb, så nu skal jeg ned og handle og så skal jeg slappe helt af. Håber I får en dejlig weekend!