Dagen derpå og forbedringer

Det er dagen derpå, og ikke fordi dagen i går, var særligt anstrengende, men jeg har fået hvilet for lidt senest, og det rammer så nu. Når jeg vågner og er i det der underlige humør og små ting, går mig voldsomt på og jeg bliver meget følelsemæssigt sårbar. Lige først, kunne jeg ikke lige komme på hvorfor, men så tænkte jeg mig lige om. Stalden i alt for mange dage i træk nu, men det er den der Derbyfeber, så sker der så meget, og Guderne forbyde, jeg skulle gå glip af noget.

Det bliver jeg altså nødt til engang imellem. Så nu, holder jeg lige lidt pause, så må vi se, hvornår jeg orker igen. Et par dages fri, plejer at være nok at lade op på. Meningen var, jeg skulle have lavet noget praktisk her, og det får jeg også, om det bliver helt fysisk, eller “bare” her på computeren må vise sig. Nu har jeg lige fået vegansk koldskål (Alpro vanillieyoghurt) og kammerjunkere og citronte, og lidt smertestillende indenbords, så ender det vel med, at jeg bliver nogenlunde menneske på et tidspunkt. Nok om det, og til vigtigere ting.

Som jeg har været ind på før, så har jeg mange besøg her på bloggen, men næsten ingen smider en hilsen længere. Dels er det den store blogdød, og dels tror (håber) jeg, at mit seneste påhit udi spam-løsning har noget af skylden. Jeg brugte SweetCaptcha, og det har virket. Ikke det der ligner spam stort set i alt den tid, jeg har brugt, udover nogen, der åbenbart var menneskeskabte. Men det er jo også sådan, at mange læser og blogger via tablets og telefon nu, hvorfor den løsning ikke duer. Man kan nemlig ikke hive på en tablet eller en mobil. Altså måtte der ske noget andet. Nu har jeg forhåbentlig fundet en bedre løsning, som I som brugere slet ikke ser. Så vid, at nu kan du smide kommentarer, uden at skulle hive eller udfylde noget som helst. Ser frem til at høre fra jer.

0

6 thoughts on “Dagen derpå og forbedringer

 1. Også en lille hilsen herfra Falster og mig……….. Smukke – smukke blomster billeder. Dem ved du jo, jeg holder så meget af. At mine kommentarer er sjældne og korte, har sine begrundelser p.t., men det ved du alt om. Alt vel her og vi glæder os til den kommende Svendborgtur………….

  • Dejligt, som altid med en hilsen, når du orker det! Ja, jeg er helt med på, hvorfor du i øjeblikket ikke er så flittig med dem. Derfor er din hilsen også EKSTRA værdsat. Skønt at høre, det går godt og jeg ønsker jer en super tur til Svendborg.

 2. Jeg har jo tit stødt mod muren med dit forrige system, så jeg vil da glæde mig over at kunne smide et par ord ind imellem. Det gør det hele lidt sjovere.

  • Susanne, det vil glæde mig meget at høre fra dig, og jeg var også glad for, at finde en anden løsning, der heldigvis ser ud til at virke på spammen også. God weekend til dig.

 3. Kære Deborah

  Jamen jeg må da lige afprøve det nye, så kan du se, at det virker eller om det ikke gør 😉

  Ønsker rigtig god bedring

  KH Helle

  • Kære Helle

   Sjovt, du skriver, havde lige tænkt her i dag, hvordan det mon går.
   Kommentarfunktionen skulle da helst virke (som du ser), ganske som den plejer. Det hele går på de ufattelige mængder spam, man kan få, men det lader til, at det nye system også virker den vej, så jeg håber, det giver større lyst til at smide en hilsen. Og så håber jeg også, du er nogenlunde ok. Ryggen er dum her.

   Kh Deborah

Der er lukket for kommentarer.