Skønhed


Vinderen af Dansk Derby 2014 – DAVICII (GB) – Ejet af Stall Bonne Nuit, trænet af Niels Petersen, Norge (men pæredansk og endda fra Gentofte), redet til sejr af Rafael Schistl og ses her med trækker Christel

Skønhed er mange ting, og noget forskelligt for alle. For mig, er der ikke noget så smukt som fuldblodshesten – ihvertfald, når man taler hest. Jeg elsker alle heste, men fuldblodshestene, har noget særligt. De kan så også være mere eller mindre skønne, men ham her, som endda lige har vundet Derby, har lige det, jeg forbinder med skønhed, når vi taler fuldblod.

Prøv og spørg om jeg sorterer og redigerer fotos? Det har jeg gjort hele dagen. Og NU gider jeg simpelthen ikke mere. Jeg har hovedpine og er faktisk lidt negativ lige nu, så jeg må vist hellere skynde mig at tage et bad og få en kop te og smide mig på sofaen, for jeg bryder mig ikke om, at være negativ.

2 thoughts on “Skønhed

  1. Vi er SÅ enige. Hesten er den smukkeste, mest harmoniske, rolige, tilgivende, kraftfulde skabning på Jorden. (Det tør jeg sige højt nu, hvor jeg ikke længere er gift 😉 )

    • Jeg er helt klar på, at vi er enige! Eller det regnede jeg med. Hvorfor du ikke har turde sige højt, da du var gift, skal jeg ikke kunne sige. At kunne se skønheden i noget smukt, kan da ALDRIG være negativt???

Der er lukket for kommentarer.