140814 – Fødselsdag

Som nogen ved, havde jeg fødselsdag for nogle dag siden. Det slog mig lige i går, at jeg jo ikke får chancen for at skrive 140814 igen, og derfor skulle den udnyttes! Ja, det er de mest fjollede ting, jeg kan komme i tanke om.

Det var en dejlig fødselsdag, helt som jeg gerne ville have den. Men det blev rigeligt på en gang. Næste år må jeg dele det op. Det lyder ynkeligt, og sådan føles det også, men jeg må erkende, hvad jeg kan og ikke kan holde til.

Jeg startede med at stå relativt sent op og kørte til bageren og hentede dejlig morgenmad. Brød, winerbrød og juice. Med havde jeg ost som jeg havde købt på forhånd. Dagen i stalden gik som det plejer, og jeg fik gået en ½ time med Kicker. Kunne sagtens have gået længere, men hvis jeg også gerne ville på banen og se De Franske Madammer Lariyda og Indigo, var vi nødt til at begrænse os. Vi nåede det lige Kicker og jeg, og med på banen kom jeg også. Træneren ville gerne give bobler og det skulle hun bestemt have lov til. Jeg elsker bobler. Jeg drikker ikke meget længere, men bobler elsker jeg, og det fik jeg. Udover bobler havde to af pigerne også købt en lille hilsen til mig og skrevet et kort til mig. En smuk halskæde fra Susie og en dejlig te og kager fra Søs, og vi fik et glas sammen inden jeg skulle hjemover.

Dagen før, havde jeg lavet mad, så det var stort set klart, undtagen pynten af den Cheesecake (opskrift kommer), jeg havde lavet, skulle på, og så skulle jeg lige smide en Raita (yoghurtsauce med korriander, citronsaft og hvidløg) sammen. Og ja al maden var vegansk.

Det var til at klare. Men som vanligt tog alt længere end jeg havde regnet med, for jeg skulle også støvsuge og rydde op, inden far, søster og nevøer kom. Det fik jeg gjort og jeg fik en lur, men var helt smadret først, men det gik heldigvis bedre senere. Også af dem fik jeg fine gaver, chokolade og vin af far og vin og det flotteste dejfad af min søster – lige sådan et, jeg manglede!

Gæsterne var glade for maden og spiste godt, men jeg havde alligevel fået lavet for meget. Det gjorde ikke noget. Jeg spiste noget af det dagen efter, og smed to portioner dal i fryseren. De er dejlige at have på en dårlig dag. Udover staldhygge og gæster fik jeg et utal af hilsener både på mail, sms, med posten og ikke mindst på Facebook. Tusind tak for dem alle!

Jeg skal iøvrigt ikke bruge ligeså meget mad p.t., for jeg har nu skruet op for fasten og faster 3 dage om ugen 4:3, hvilket man kun må, hvis man har et reltivt højt BMI – over 30, og det har jeg desværre, og det SKAL der gøres noget ved.

Energien er røget helt i bund, og jeg har en tur med et hoved, der slet ikke samarbejder eller lader mig fungerer normalt. Så lige nu, har jeg time-out fra alting, indtil energien er tilbage.

0

4 thoughts on “140814 – Fødselsdag

 1. Vi lever også 5:2 her i huset. Når det kan lade sig gøre og passer ind i programmet. I denne uge bliver det til en 6:1 og i sommerferien glemte vi alt om det 🙂
  Det er nogen dejlige gaver, du har fået. Og at man stadig kan få det klassiske dejfad, er da kun skønt.

  0
  • Det er ihvertfald en mere overskuelig måde, at gøre det på synes jeg med 5:2, men det skal jo som alt andet holdes og jeg har ofte svært ved at holde fokus og få det gjort, men nu har jeg da taget mig sammen endelig, og det skal holdes.

   Ja, det er dejlige gaver, og jeg er superglad for dejfadet, som jeg har ønsket mig meget længe. Min søster havde fanget, at jeg havde spurgt til et mor havde, som hun så fik, så derfor vidste hun, at jeg ønskede mig et.

   0
   • Vi har faste dage. Mandag og torsdag. Hvis det en uge ikke kan lade sig gøre, så springer vi bare den ene over. Det skal være let og ikke alt for projektagtigt.
    Jeg har faktisk 2 dejfade stående, og ind imellem bliver de brugt. Det ene har lidt skår i kanten, men det gør det bare lidt smukkere, for det er min mormors.

    0
    • Jeg håber, at det fine dejfad, får gang i en bagefrenzie, det er trods alt billigere at bage selv, og jeg synes jo det er hamrende sjovt, når jeg endelig gør det. Det kommer bloggen i givet fald jo så til at afspejle. Intentionerne er der, men helbredet samarbejder ikke altid. Nej det gør da ikke spor, at man kan se, dit fad har været brugt og elsket. Og især når det har været mormors.

     0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.