Det hjalp ikke…..


Skyerne hang tungt over byen, da jeg forlod den


Et lille smut til Lyngby og Body Shop blandt andet – her hovedgaden længere oppe


På vejen hjem ville jeg forbi mor med en blomst og på C. V. E. Knuths Vej 4 A, 2900 Hellerup, ligger dette smukke hus, som iøvrigt er til salg for den nette sum af 7,4 mill. Det er lige min slags hus og minder iøvrigt meget om mit barndomshjem


Dette hus ligger nær ved, men er dog ikke til salg, bare rigtig smukt


Englen har jeg fotograferet før, men den bliver ikke mindre smuk med årene, synes jeg. Tænk hvad den har kostet engang. Det er nogen, der har villet ære deres forældre, der har rejst den, og jeg synes, den er fantastisk, selv bagfra


En buket fine Dahliaer til mor

Det er åbenbart 2 skridt frem og 3 baglæns igen, jeg vågnede med hamrende hovedpine. Havde besluttet, at jeg ville et smut til Lyngby og få min fødseldagsgave hos Body Shop, og det gjorde jeg så. Tænkte at luften havde godt af mig og det måske kunne hjælpe på hovedet med frisk luft og fototerapi. Det gjorde det ikke! Men skade har det forhåbentlig heller ikke gjort. Til gengæld var det en dårlig ide, for udover hovedet, brokkede hofterne sig voldsomt i dag, så jeg slæbte mig rundt, men jeg gjorde det dog.

Det var nok at presse den at tage på Kirkegården, men nu havde jeg jo købt blomsterne, men det holdt hårdt at komme hjem igen, men det kom jeg, som det ses. Sofaen kalder….

0

3 thoughts on “Det hjalp ikke…..

 1. Pingback: One More Slice – en dejlig bagebog | deborah.dk

 2. Det er en meget fin engel – og ja – den må have kostet en mindre formue. Jeg kommer ikke så meget på kirkegården mere, men jeg kan rigtig godt lide den ro jeg finder, når jeg endelig kommer derover.

  0
  • Susanne, det er netop også sådan jeg har det. Jeg kommer ikke ofte, ofte, men når jeg gør, så finder jeg også ro. Dog er de hærværk jeg før har nævnt herinde, nu også begyndt at vise sig på vores smukke kirkegård der. Det er dælme trist, at folk ter sig sådan.

   Gad vide, om man overhovedet kan få lavet sådan en engel mere og hvad det så ville koste nu – endnu større formue!!! Anyway, jeg har jo ingen “nære” efterkommere, så ingen skal have besvær med det, men var meget anderledes ville jeg da godt, og også lidt mindre kunne gøre det.

   0

Der er lukket for kommentarer.