Is-vand udfordring/Ice bucket challenge

Jeg har altid elsket Donny og det gør jeg stadig og dette gør det ikke mindre – er han ikke skøn? Jeg ved, I har set disse alle steder, men eftersom, han har været helt speciel for mig, siden jeg var 14 år, var jeg nødt til at poste denne! Bær over med mig og nyd synet!

Udover at Donny er sød og dejlig, så er formålet rigtig godt. Kræft er en slem og helt forfærdelig sygdom, men den er der rigtig meget fokus på allerede. Der er andre forfærdelige sygdomme, blandt andet ALS, som denne udfordring handler om. Du husker måske at TV-værten Eva Jørgensen mistede sin mand – det var til ALS.

In English:

——————————————————————————————————-

I always loved Donny and I still do and this dosen’t make me love him any less – isn’t he just lovely? I know you’ve seen them all over the place, but since he has been special to me since I was 14 years old, I had to post this! Bear with me and enjoy!

Besides the fact that Donny is sweet and lovely, the purpose of this is very well worth. Cancer is a horrible disease but that gets so much attention already. There are other horific diseases among them ALS which this challenge is about. As Donny mentions he lost his neighbour to it, and here in DK the illness became very public when a Danish TV-presenter lost her husband to it.

2 thoughts on “Is-vand udfordring/Ice bucket challenge

    • Erik, det gør det heller ikke, men det skaber opmærksomhed på sygdommen som i dette tilfælde er ALS. Folk kan vælge isvand eller et bidrag til forskning m.m. eller begge.

Der er lukket for kommentarer.