Boycutting BBC Entertainment – you should too!

Not that long ago I was vundering, what happend to Eastenders on BBC Entertainment. I didn’t remember them having a summer break, but then again, to keep track of all these programmes and channels can get confusing, so I didn’t pay much attention to it at first.

Then time pased on, and I thought it should be back now, even with a summer break. No signs whatsoever. So of course being the modern consumer, I went online in search of an explanation. And there it was in Black and White. They’ve taken Eastenders of the schedule on BBC Enertainment. To say I was furious is an understatement, and I’m not the only one, I can tell you. Their messageboards and comments on Facebook was overflowing with angry CUSTOMERS wanting them to change their minds. Their reaction? They just said that from now on any critical comments on the issue was considered SPAM and would be deleted. Sorry BBC, this is my blog and I get to say, what I like here!

They gave economics the reason for closing it down but there must be so many other programmes, that are far less profitable, they can close down. As it is BBC Enertainment is horrible, so I understand why it is not running very well. The only thing on there I saw was Eastenders. Now that they’ve taken that option away, I’m deleting my BBC Enertainment account with my supplier. So many other channels I’d rather watch.

I’ve watched EASTENDERS for centuries now, and off course I’d love to continue doing so. BBC forget’s that we’re customers, although a small country we do matter. Tell them by boycoutting the channel.

All this aside, I think time is way past TV providers and packages and what have you. We want to choose ourselves. Why shouldn’t I be able to see English television if I want to?? These days it’ would be no problem at all, but instead everyone is clinning to their rights and insulting os as consumers. I’m fed up with it. I’ll find a way to see Eastenders, I hope. But for now I’m a very unhappy CUSTOMER!
———————————————————————————————————
Klik nedenfor for at læse på dansk:

På dansk:

Det er ikke så længe siden, jeg undrede mig over, hvad der var blevet af Eastenders på BBC Entertainment. Jeg kunne ikke huske noget om, at de skulle holde sommerferie, men igen der er så mange programmer og kanaler, at holde styr på, at det kan blive forvirrende, så jeg tillagde det ikke den store betydning til en start.

Så gik tiden og jeg tænkte, at nu skulle de da være tilbage, selv med en sommerferie. Ingen tegn på det overhovedet. Og værende den moderen forbruger, gik jeg online og ledte efter en forklaring. Og der var det så, sort på hvidt, de har taget Eastenders af programmet på BBC Enertainment. At sige jeg var rasende er en undervurdering, og jeg var ikke den eneste, kan jeg fortælle. Deres forummer og kommentarer på Facebook flød over med sure KUNDER, der ville have dem til at ombestemme sig. Deres reaktion? De sagde, at fra nu af, blev alle negative kommentarer om emnet set som SPAM og slettet. Beklager BBC, dette er min blog, og jeg kan sige, hvad jeg har lyst til jer.

Så vidt jeg forstod på det, var det et økonomisk spørgsmål, der gjorde, at de valgte at lukke for programmet, men der må være andre programmer, der er meget mindre overskudsgivende, de kan lukke ned. Som det er, er BBC Enertainment forfærdelig, så jeg forstår, hvorfor det ikke kører særlig godt. Det eneste jeg så der, var Eastenders. Nu hvor de har taget det af plakaten, afmelder jeg min BBC Enertainment hos min udbyder. Så mange andre kanaler, jeg hellere vil se.

Jeg har set EASTENDERS i årtier nu, og selvfølgelig ville jeg rigtig gerne blive ved med det. BBC glemmer, at vi er kunder, selvom vi er et lille land, så betyder vi (og de andre nordiske lande) også noget. Fortæl dem dette ved at boykutte kanalen.

Alt det her til en side. Jeg synes, tiden er løbet helt fra TV-udbydere og pakker og hvad har vi. Vi vil selv vælge. Hvorfor skulle jeg ikke kunne se Engelsk fjernsyn, hvis jeg gerne vil?? Nu om stunder, er det teknisk intet problem, men istedet hænger nogen sig i rettigheder og fornærmer os som forbrugere. Jeg er dødtræt af det. Jeg finder en måde at se Eastenders på, håber jeg. Men for nu er jeg en meget utilfreds KUNDE!

2 thoughts on “Boycutting BBC Entertainment – you should too!

    • Mette, der kan du se, hvor skadet jeg er 🙂 – Noget indbildsk af mig at tro, at alle ved det. Eastenders er en “soap”, som har kørt, sålænge jeg har været til – næsten 🙂

      Jeg vil dog sige så meget, at de seneste mange år, er den blevet tiltagende dårligere og dårligere, så du er ikke gået glip af noget lige der. Også derfor jeg sagtens “overlever”, men det er princippet omkring det hele.

Der er lukket for kommentarer.