Thank you!!!


Warren Hill, Monday 8th. September 2014

Se indlægget på dansk nedenfor!

I’ve landed at home, and have even seen “my” own little Frankel at the stables today, which was lovely. But I am tired like approximately 3 retirement homes, so a good thing, there’s no racing this week at Klampenborg Racecourse.

This entry is not as much going over the trip as such, that’ll come but just to give you a bit of a teaser, and most of all to say thank you to everyone for making my trip lovely. The only downside of it was that due to phone problems, I didn’t get to meet up with lovely friends who live over there. I’m putting my hopes in the next trip to Newmarket – as there’s most certainly going to be one.

I met so many lovely people on my trip going there, being there and going home. People are really friendly so here goes: Ayisha & Sofie, from Stanstead, London, Jay from Lincoln, Clive Brittian, Ross (head lad for Godolphin Staples), and the lady who made me aware of the beautiful sunrise from the get go (trainer?), all the riders at Warren Hill and Long Hill for being friendly and asking about my photos, The lovely two couples at Stanstead Airport, who made my wait more enjoyable, the lovely guy standing in que going to France from Marocco and the helpful staff at the airport, when I made a fool of myself (more about that later).

Also a huge thanks to Jean who managed to meet up with Sue and I at the Horse Racing Museum’s Cafe, and Sue for driving up, and also a huge thanks to Katherine from Juddmonte for helping me figure out the booking and stuff for the Frankel Tour and the lovely guides at Banstead Manor.

Last but not least a huge thank you to my lovely, lovely host Linda at Sandhurst B&B and her husband for being wonderful people and perfect hosts. They have now made two trips perfect and I wouldn’t want to stay anywhere else. I can only be thankful for a lovely trip and meeting such lovely people. If I have forgotten anyone (I pray to God, I haven’t) in my “senile” state of mind, it’s far from on purpose More to follow.

På dansk:


Warren Hill, mandag 8. september 2014

Jeg er landet hjemme, og har nu set “min” egen lille Frankel i stalden i dag, og det var dejligt. Men jeg er træt som ca. 3 alderdomshjem, så det er en god ting, at der ikke er løb på Klampenborg Galopbane denne uge.

Dette indlæg, er ikke så meget for at gennemgå turen som sådan, det kommer jeg til, men for at give jer en forsmag på den, og mest af alt for at takke alle for at gøre min tur så skøn. Det eneste dårlige, jeg kan sige om den, er at grundet telefonproblemer, fik jeg ikke mødt med to dejlige venner, som bor derovre. Jeg sætter min lid til den næste tur til Newmarket – eftersom, der helt sikkert kommer en.

Jeg mødte så mange dejlige mennesker på min tur derover, mens jeg var der og på vejen hjem. Folk er virkelig søde, så her i ingen særlig orden: Ayisha & Sofie, fra Stanstead, London, Jay fra Lincoln, Clive Brittian, Ross (“head lad” for Godolphin Staples), og den søde dame, som gjorde mig opmærksom på den smukke solopgang til at starte med (træner?), alle ryttere på Warren og Long Hill for at være venlige og spørge om mine fotos, de to par, som gjorde min venten i Stanstead Lufthavn meget mere hyggeligt, og den søde fyr, der stod i kø, som skulle til Frankrig fra Marokko, og det hjælpsomme personale, der hjap mig i lufthavnen, da jeg gjorde mig selv til grin (mere om det senere).

Også en stor tak til Jean, som mødtes med Sue og jeg på Horse Racing Museum’s Cafe, og til Sue for at køre op, og ligeledes en kæmpe tak til Katherine fra Juddmonte for at hjælpe mig med at finde ud af booking og ting i forbindelse med the Frankel Tour og de dejlige guider på Banstead Manor.

Sidst, men ikke mindst en stor tak til min dejlige, dejlige værtinde Linda på Sandhurst B&B og hendes mand for at være vidunderlige mennesker og perfekter værter. De har nu gjort to ture perfekte og jeg har ikke lyst til at bo andre steder. Jeg kan kun være taknemmelig for en dejlig tur og for at møde så søde mennesker. Har jeg i min “senile” tilstand glemt nogen (det beder jeg til, at jeg ikke har), er det langt fra tilsigtet!! Mere følger.

7 thoughts on “Thank you!!!

  1. Pingback: Long & Warren Hill 6. og 8. september 2014

  2. Pingback: Med vanlig omhu… | deborah.dk

  3. Pingback: Tålmodighed

  4. Wow et flot billede. Har du bearbejdet det på nogen måder? Glæder mig til at se et godt udpluk af resten

    • Hej Erik, tusind tak! Nej jeg har ikke gjort noget ved det. Desværre er jeg blevet syg, så det varer lige lidt, inden der kommer mere.

Der er lukket for kommentarer.