Mandagsmoods og en klage

Morgenbesøg i stalden

Gåtur med verdens sødeste

Lægetjek for infektionstal (nedadgående)

Hospitalsbesøg for endnu et røntgenfoto af lunger (resultat om 3 dg)

Iøvrigt vil jeg så gerne lige indskyde en klage og sige, at jeg nu have taget min del af hjernerystelserne. Lægen mente bestemt jeg har pådraget mig en mindre en, ved det gok jeg fik i hovedet for ca. 10 dage siden (det hældte jeg også til), så den står nok på hovedpine lidt endnu, og tage det stille udover alle de andre gebrækkeligheder.

Og nu er jeg godt nok træt og vil nyde, at lave ingenting for resten!

4 thoughts on “Mandagsmoods og en klage

  1. Din stakkel. Det er bestemt ikke sjovt med hjernerystelse, men det er da godt, at infektionstallene er på vej nedad. Nok en god idé at tage det lidt med ro, hvis du kan. God bedring… 🙂

    • Tusind tak Mia til dig også! Nej det er sgu lige rigeligt nu synes jeg. Det ender med, jeg må gå med hjelm hele tiden. Det kommer jeg ikke til, men jeg synes, jeg er hårdt med. Infektionstallene, skal helst lidt længere ned. Jeg har ellers holdt mig i ro, men i dag, har jeg strammet buen lidt rigeligt, og er dødtræt nu, og vil suse ud i bad og sætte noget aftensmad over.

  2. Altså altså altså. Det er dejligt, at dine infektionstal er i rigtig retning, men jeg synes absolut, at din klage er helt på sin plads. Ikke mere rystelse til den hjerne nu. Slut…..

    • Tak Susanne, nej jeg synes også, det er mere end rigeligt nu!!Håber min forbedring holder sig, og bliver ved at gå den rigtige retning.

Der er lukket for kommentarer.