En lang, men dejlig dag – og de sidste farver

Dagen startede ikke specielt godt. Jeg vågnede klokken 4.00!!! Det var bestemt ikke planen. Meningen var, at jeg skulle sove længe, og så melde min ankomst i stalden, så vi kunne gå tur med racerpony 1&2. Jeg troede aldrig, jeg ville blive i stand til det, lige først, men efterhånden gik det okay, og jeg kom (meget mod forventning) afsted. Vejret var allerede der rigtig flot, og blev bare smukkere som dagen gik.

Som jeg vist før har været inde på, når man er selvstændig træner og iøvrigt meget ofte generelt selvstændig, har man mange kasketter. Det har en galoptræner også. Når jeg er medhjælpende, får jeg pludselig også mange kasketter på. I dag hed den bybud og skraldemand, udover selvfølgelig hestepasser. Vi fik gået tur med de to banditter, og mødte flere af “kollegaerne” på vejen blandt andet en hest, vi er mange, der er vilde med – Master Chef (IRE), for vi stod (hestene fik græs) på en hovedfærdelsåre.

Efter at have sat hestene ind igen og fået givet Kicker æbler og modtaget våde kys for dem, var planen at fange de sidste flotte farver i Dyrehaven, og det gjorde jeg så en times penge. Jeg endte efter en smuk runde oppe ved Fortunen, og ville forbi og hilse på en anden favorithest incl. ejer, men det var kun hesten, jeg fandt. Så jeg er nødt til at tage forbi igen.

Så skulle jeg (igen) handle noget, jeg havde glemt, og det fik jeg også gjort, og lidt ekstra (som det ofte går – også for dig?), og så hjem. Egentlig har jeg “bjerge” af opvask, masser af rengøring etc., der ventede, men det løber ingen steder, og i morgen er atter en dag.

Der var uhørt smukt derude i dag, og jeg er glad for, at jeg tog mig sammen fra morgenen af. Jeg prøver, at passe på mig selv, og jeg har måske lige “spændt buen” en anelse i overkanten i dag, men hvor ofte er det så flot vejr…Og farverne er altså væk om ganske kort tid, især fordi det blæser en del her.

Nu vil jeg holde fri og slappe af og iøvrigt sove mindst 5 kvarter i timen.

0

4 thoughts on “En lang, men dejlig dag – og de sidste farver

 1. Enig! Altid dejligt at se dine smukke fotos. Tager jeg fejl, eller sidder der en person nederst tv. på det nederste billede?

  0
  • Tusind tak Erik! Du tager fejl, der er ingen person på fotoet, men hva det er, kan jeg ikke lige fortælle dig.

   0
 2. Hej Deborah

  Endnu et dejligt indlæg fra dig med de smukkeste billeder…. Jeg bliver lige betaget hver gang. Du har så smukke billeder på din Blog, du har øje for motivet og farverne….

  Pas nu på dig derude kære ven, ikke for meget på en gang så du igen lægger dig syg og skidt tilpas, du er forhåebntlig på vej op igen efter den lange og meget seje omgang.

  Kærlig hilsen
  Helle

  0
  • Hej Helle

   Tusind tak for din søde kommentar som altid. Dejligt du nyder mine fotos, det er jo en stor ekstragevinst, hvis de også giver andre glæde. Jeg har jo stor fornøjelse af at tage dem og selv kigge tilbage på gode oplevelser.

   Ja, jeg skal passe på mig, det kan jeg godt mærke. Er træt i dag, det skal jeg gerne indrømme, men jeg skal slappe af senere, først har jeg lige lidt projekter her. Helbredet er på vej den rigtige retning heldigvis, og det skal helst ikke gå baglæns.

   Håber også, du har det godt.

   Kærlig hilsen D

   0

Der er lukket for kommentarer.